Yaprakdokumuseverr Mommelike Eşim ağzından kaçırdı valla hamilelikte dolgunlaşınca hoşuna gitmiş şimdi ben yaptırmayayım da kim yaptırsın farz oldu 😂
Mommelike Yaprakdokumuseverr banada eşim daha nekadar büyüyebilir demişti ahahahha o bile kırmıştı beni 😅😅😅
Berel06 Mommelike valla bende ilk defa sizden duydum emzirme döneminde belki biraz büyüyebilir ama sonrasında normale dönüyor zaten
Yaprakdokumuseverr Berel06 Kiminki normale dönüyor ya asla öncesi gibi olmaz süt dolup boşalıyor kanallar ve deri genişliyor illaki fark var. Emzirmeyip sadece kilo verenlerinki bile sarkıyor. Belki çok istisnalar vardır ama onlar biz değiliz 😅
Berel06 Yaprakdokumuseverr çok şükür ben o şanslı kişilerdenim o zaman bunu öğrendiğim iyi oldu illaki eskisi gibi olmaz ama gözle görülecek bir değişiklik farketmedim açıkçası belkide hep destekli çamaşır kullandığım içindir bilemiyorum açıkçası
Mommelike Yaprakdokumuseverr ya bende çok şaşırdım ilkdefa böyle birşey duyuyorum doğamıza aykırı yani çok anlayamadım 😅😅
Mommelike Berel06 bende yıllarca toparlayıcı kullandım en kaliteli ürünlerden göğüslerim büyük olduğu için kafaya takıyordum ama gebelik emzirme çok farklı hiçbir önlemim bir işe yaramadı şanslıymışsınız gerçekten
Gizemd-01 Mommelike aşırı hemde giydiğim hiçbişe yakışmıyor. Aynaya bakmak istemiyor insan. Sırt ağrısı südyen baskısı da cabası. Kararlıyım ne kadar acılı da olsa küçülteceğim dikleştireceğim
Mommelike Gizemd-01 evet sırt ağrısı yapıyor cidden taşıyamıyorum hele yatınca uykuda göğüsüm kalbime binince nefes almam bile zorlaşıyor ölüp gidicem ksjsjs 1tanesi 2 kilo vardır net😂
Gunes009 Benim de öyle ikinci hamileliğim bu aşırı büyümedi ama sarkma var. İlk çocuktan sonra reformer pilates yapmıştım eski haline dönmesi imkansız ama baya toparlıyor. Bu çocuktan sonra ameliyat paklar anca diye düşünüyorum
inci_6007 Mommelike kuzum sporcuyum iki tane bir buçuk kg lik bacak ağırlığı al yani cırtlı takmalı olanlardan onu bileklerine geçirip postur düzeltme egzersizleri var onları yapman lazım
Mommelike inci_6007 aaa çok teşekkür ederim hamilelik sürecinde uygun olurmu sizce birde bu sarkıklık içinmi yoksa biraz toparlar mı sadece
Aysecikkk_ Yaprakdokumuseverr Yaa öyle mi bak bunu bilmiyordum yağ dolgusu falan düşündüm ilk evlendiğim zamanlar sonra işte çocuğun falan olcak büyüycek illa ki yaptırma dediler ama emzirdikten sonra geri gitcek sanırım büyük halleri 🙁
Reina Mommelike yaptır gitsin ne üzülüyorsun 😃 ben bu gebelikten sonra iyice kilo verip karnımı memeleri daha düşündüğüm 1-2 şey var hepsini yaptıracam. Hiç üzülmeye değmez
Mommelike Reina daha ilk gebeliğim beklemem gerekiyor 2.den sonra ama süreç yavaş ilerliyor işte imkanım olsada her doğumdan sonra yaptırsam yada bir yaptırdığımız kalıcı olsa bozulmasa gerçi silikon olmayacak toparlama sadece ama yinede emzirmede sarkıklık olur diye düşünüyorum 😅
inci_6007 Mommelike yanlara doğru gergi yapar düzenli yaparsan ve dediğim agirlikla yaparsan bunun adı da diklesme oluyor sanırım 🤩😂
MNursel Mommelike sanırım bi ben mi alıştım fazla bir sarkma olmadı ama 3 den sonra ne hal alır bilmiyorım 😂