Mommelike Sporcu sıkı yarım atlet tarzı çamaşırların faydası olur mu sizce 😔zaten göğüslerim büyüktü şimdi karnıma geliyor daha ilk gebeliğim 26 yaşındayım çok etkileniyorum 😭
Umran_r1103 Mommelike benim de büyük hamilelikte hep sarktı ya doğumdan sonra dikleştirme operasyonu düşünüyorum artık sinirlerim bozuldu 😣
Yaprakdokumuseverr Mommelike Benim küçük olmasına rağmen emzirdikten sonra aşırı sarktılar. Şimdi 2.yi de doğurayım ameliyatla dikleştiricem. Başka çözümü yok maalesef
Gizemd-01 Mommelike benimde gebe kaldım sarktı. 2. Çocuğuda doğurayım sonra yaptıracam göğüslerimi başka hiçbir çaresi yok
Mommelike Umran_r1103 evet son çare onu düşünüyorum ama 2. Çocuktan sonra nasip olursa ve düşünene kadarki süreçte spor vs yapsam küçülürler ama sarkıklığı kalıcak gibi hissediyorum
Yaprakdokumuseverr Mommelike Spor normal durumda olanları dik tutmaya yarar ama sarkıklığı geri döndürmez. Hatta ameliyatı bile bi kere önerdi doktorum. Bidaha hamilelik düşünüyosan yaptırma dedi.
Mommelike Yaprakdokumuseverr yani yaptırmak lüks değil ihtiyaç bence çok yıpratıcı psikolojik olarak alışılmıyor sürekli kıyas içerisinde buluyorum kendimi istemeden hiç böyle değildim düşünmem dediğim şeyleri düşünüyorum 😓
Gizemd-01 Mommelike aşırı hemde giydiğim hiçbişe yakışmıyor. Aynaya bakmak istemiyor insan. Sırt ağrısı südyen baskısı da cabası. Kararlıyım ne kadar acılı da olsa küçülteceğim dikleştireceğim
Yaprakdokumuseverr Mommelike Kesinlikleeee. Bende aşırı takıyorum. Eşimin yerine de koyuyorum kendimi. İkimiz için de en hayırlısı 😅
Mommelike Yaprakdokumuseverr öyle canım onlar çok takmıyor gibi gözükselerde 😅biz çözüm bulucaz İllaki rahat edemiyoruz bencede en hayırlısı bu 😅
Aysecikkk_ Mommelike Ayy herkesin derdi farklıı benimde göğüslerim küçük sarkacak kadar bile yok bence bende bunu çok takıyorum sırf emzirmek istediğim için yaptıramıyorum da 😂
Mommelike Aysecikkk_ ya bence küçükken sporla düzelir sıkılaşır büyürse ciltte gerilir ama büyükken sıkılaşsadatoparlanmıyor 10 kilo verdiğim dönemde gördüm bu durumu😓
Berel06 Mommelike Allah başka dert vermesin sarkınca ne oluyoki sonuçta kimse görmüyo ve sende sütyensiz gezmiyosundur sonuçta sütyen takınca toplu duruyolar
Mommelike Berel06 Berel06 ne mi oluyor evlimisinz??yada kendinize değer veriyorsunuzdır umarım bu herkeste olan bir durum nekadar normal olsada alışılmıyor eski halim 85 bedenden 100 e çıktım üstelik okadarda kilo almamıştım çamaşır taksanda büyük duruyor
Berel06 Mommelike evet evliyim iki evladım var açıkçası böyle bi durum yaşamadım şunu anlamadım sarkınca bedenmi büyüyor benim beden hiç büyümedi
Mommelike Berel06 nasıl yani göğüsler büyüyor herkeste süt bezleri vs nasıl büyümez ilk defa sizden duydum 🫣
Yaprakdokumuseverr Mommelike Eşim ağzından kaçırdı valla hamilelikte dolgunlaşınca hoşuna gitmiş şimdi ben yaptırmayayım da kim yaptırsın farz oldu 😂
Mommelike Yaprakdokumuseverr ay yok ben eklenmesin alsınlaristiyorım hatta toparlansın küçülsün 100 beden oldum hayatım daha 5 aylık hamileyim 😔
Aysecikkk_ Yaprakdokumuseverr Yaa öyle mi bak bunu bilmiyordum yağ dolgusu falan düşündüm ilk evlendiğim zamanlar sonra işte çocuğun falan olcak büyüycek illa ki yaptırma dediler ama emzirdikten sonra geri gitcek sanırım büyük halleri 🙁
Berel06 Mommelike valla bende ilk defa sizden duydum emzirme döneminde belki biraz büyüyebilir ama sonrasında normale dönüyor zaten