Ozzge01 Kızlar bugün üç tane erken test yaptım silik çizgi var. Flasla da net gördüm hatta ama kan verince çıkmadı. Adetime de var daha. Sizce çok küçğk olduğu için mi çıkmamıştır, betam yükselir mi? Yoksa üç test de bozuk mudur? Başına gelen oldu mu😔
iremsevinc Ozzge01 dün aynsini ben yaşadım bugün kaset test bile yaptım pozitif çıkıyor dün kan verdim çıkmadı yarın tekrar vericem 😔 adetime 2 gün var
Narin9 Ozzge01 olabilir aradan 1 hafta geçsin tekrar deneyin test silik çıktı diyorsunuz geç döllenme olabilir
Ozzge01 Yvhbb mamyyy1312 Gulhangundas pmkcn iremsevinc momofmychildren Arkadaşlar bugün yine testi yaptım. Allah aşkına bakın ben mi kendimi kandırıyorum? Bu dördüncü test. İlk defa bu ay başıma geldi hiç silik görmemiştim https://share.icloud.com/photos/042ObYEtfXjFYWH0YwTDWguAg
Ozzge01 Narin9 geç döllenme hakkında bilginiz var mı? Ben bilmiyorum pek. Geçen ay yumurtlama döneminde mi tutmuştur eğer geç döllenmeyse nasıl oluyor
Narin9 Ozzge01 adetine yakın zamanda olmuştur instagramda biri kan vermiş hamile çıkmamış 1 hafta sonra test pozitif kanda da çıkmış seninse öyledir inşallah
Narin9 Ozzge01 adet olduktan sonra zaten mesela kimi adetten hemen sonra hamile kalır kimi adet olmaya yakın olur o zaman geç döllenme olur şeninde adetine az kalmış ya yenidir henüz
mamyyy1312 iremsevinc ilk idrar 2. 3. 5. 10. Çok bir önemi yok eger gebeyseniz çıkıyor zaten. Ben akşam yapmıştım testi. Adet gününün gecmesini tavsiye ederim sizede.
pmkcn Benimde ilk yaptığım test silikti ikinci de hiç yok gibi birşey di üçüncü de silik çıktı adetim 5 6 gün geçmesine rağmen kanda da 94 çıkmıştı geç döllenme olmuş dedi daha sonra doktor
Gulhangundas Beta önce kanda yükselir sonra idrara geçer eğer kanda negatifse testlerin pozitif çıkması hatalı olduğunu gösterir kan testini dikkate alın birkaç gün sonra idrarı tekrarlayabilirsiniz