Haticesavas Zmra-13 cnm bence erkek ama ben bunun ustazi degilim benimki de sirti donuktu 11+2 gitigimde yarin gidiyorum 15+2olduk bakalim ruyamda kiz gordum hisetigim erkek
Zmra-13 Haticesavas yarun ogrenirsen yazarmsn banada merak ettim bende haftaya dcem ozaman sorucam tekrar
Zmra-13 Haticesavas bende ilk gebeligim kizimda kiz hisettim hep hisettigim cikti bundada erkek hissedyorum beni görenlerde hep öyle söylüyo
Haticesavas Semsvs tabi bakarim cnm ama ben professional degilim bana gore soyluyorum teorilere bakip ta
Semsvs Semsvs kız erkek fark etmez sağlık olsun bizde ki merak bı kaç kişi rahminde bulundu 2 erkek 2 kız çıktı
Haticesavas Semsvs ay buda net degil ama erkek diyorum zor gordum bebegi tabi oyle sağlıklı olsun onemni olan o kiz erkek faretmez zaman gecsin hem 😁
Haticesavas Minkkelebekk cnm sen bana tahmin et bakalim sence ne 
Haticesavas Zmra-13 Allah gonunuze gore versin sağ hos kucagimiza almayı nasip etsin tüm hamile annelerimizin ❤️
Aymiraaymiram Haticesavas sonucunuzu bende çok merak ettim inşallah gönlünüzekini verir rabbim benimde ramziye göre erkek hissiyatım kızdı doktor erkek dedi ama hâlâ belki döner diyorum her belirtim kız olunca 😊
Haticesavas Aymiraaymiram bende çok merak ediyorum bakalim bu aksam nasıl uyucam bende hic bir belirti de yok cnm ne midem bulandi ne aserdim hic hamile degilim gibi haber veririm yarin inşallah
Haticesavas Minkkelebekk yarin gosterirse orenicem sağ hos olsun onemni olan o erkek hisediyorum ruyamada 5 gün once kiz gordum 😊