Haticesavas Guness02 tabiki de bulunurum cnm seninki ayni benimki gibi ramzi teorin kiz benimkide oyle plesentan biz bakinca resme sağ tarafta ama normal durunca solda kaliyor
Cilginanne2bebeli68 selaydab aynı haftadaki bakalim ne olacak bizim afacanlar ne hissediyorsun cinsiyet
Buseirgit Ftmsre hayır bebeğin kese içindeki yeri iki kızımda da kesem fasülye gibiydi bu sefer daha yuvarlak erkek dedi doktorum
Guness02 Haticesavas 1 ay sonra gel dedi bakalım ne der doktorumuz ama ben 2 hafta sonra giderim muhtemelen
Haticesavas Zmra-13 cnm bence erkek ama ben bunun ustazi degilim benimki de sirti donuktu 11+2 gitigimde yarin gidiyorum 15+2olduk bakalim ruyamda kiz gordum hisetigim erkek
Ayvareceli Benimde doktor hep ultrasonla sok taraftan bakıyor. Ramziye göre kız olcak bakalım merak ediyorum.
Mebus selaydab nub teorisi miydi o neydi ona göre kız senin ki benim çevremde ki herkeste ve bende tuttu o sağda olursa kız solda olursa erkek diyor 6 7 haftalıkken belli oluyor onda sadece
Haticesavas Semsvs tabi bakarim cnm ama ben professional degilim bana gore soyluyorum teorilere bakip ta