Umayy1
Ben de Yasemin taşçı’ya gidiyorum kontrole normalde orada asistanın biri bana dedi ki doğumda ölme ihtimalin var Ben de dedim ki neden böyle diyorsunuz o da dedi ki çok kansızsın madem kan ilacı yazın dedim onu da yazmadılar onun haricinde detaylı ultrasona girdim orada da aynı şekilde ölürsün dediler sonrasında duydum ki hastanedeki herkes grevdeyemiş şu anda paraları ödenmemiş bunun için düzgün bir şekilde bakmıyorlarmış gelen hastalara detaylı ultrasonda bana dedi ki kalbi sağ tarafta vay canına kalbi dört kapakçıklı diye dalga geçti gerçekten çok kötü zaman geçirdim her seferinde makat pozisyonunda olduğunu söylüyorlar çocuğun ve ben daha 21 haftalık hamileyim bu normal diye düşünüyorum ileride tabii ki bu çocuk kanala girerken döner dönmez ise sezeryana alırlar en fazla ama hamile bir insana da her gittiğinde ölürsün demek hiç hoş bir şey değil benim psikolojim mahvoldu bu konudan ötürü size iyi davranıyorlarsa ne mutlu Benim yaşım küçük olduğu için de yaptıklarını düşünüyor ailem Ben daha 22 yaşındayım beni korkuttuklarını söylüyorlar