Deryanne Sofyayolda merhabalar siz hangi doktora gidiyorsunuz? Eklerseniz instgrmdan Kütahya’da da buluşalım hep birlikte dry_ztrk_inan
Sofyayolda Deryanne Çok güzel olur 🌸 ben devlette Samet hocaya gidiyordum, park hayatta ebru hocaya gidiyorum iki takipli gidiyordum ama Samet hoca gitti şuan sadece ebru hocadayım
Aryagg Hilaldabaan samet temel gitti diyorlar dogru mu acaba ben yasin biyiga gidiyorum ama Samet temele gitmistim 1 kez onda devam ederim diye dusunmustum
Hilaldabaan Sofyayolda ay hatırlamıyorum ne zaman gittiğimi 24 haftayken herhalde 28. Haftanda gel demişti o yüzden haftamı beklediğimden hiç haberim yok doktor değiştirmek zorunda kalacağım şimdi🥹
Cylnrcp1410 Sofyayolda yasemin taşçı 🤗 kendisi Prof olduğundan pek denk gelemesem de asistan doktoru bile mükemmel 🥰
Deryanne _almina06 aaa sizin çok az kalmış 3 hafta var aramızda ben Ebru Hanıma gidiyorum devlete hiç gitmedim
Hilaldabaan Aryagg Aynen canım maalesef ki gitmiş tahini çıkmış sanırım İzmir kuş adasına gidildiği söyleniyor