Htcbdk Anladım doğumdan sonra bilgilendirirseniz sevinirim fiyat ve organizasyon fotoğraf çekimi nasıl olduğunu
Lavin___ Htcbdk merhaba ben de Perşembe günü ilk muayeneme gidicem Liv’de Gonca hanıma telefonda söylenene göre sgk’lı muayene ücreti 1450 dendi küsuratından emin değilim tam hatırlayamadım ama..
Htcbdk Lavin___ anladım kaç haftalık hamilesiniz bende Merve evrensel doktorum Mart da geçiyor Kemal bayındır hastanesinden liv hastanesine geçiyor o yüzden kendisiyle devam etmek istediğim için Live gitmek durumundayım detaylı ultrasyon yaptırdınız mı
Smyye33 Lavin___ mrb bnde yeni hamileyim gonca hanımı düşünüyorum memnun kaldınız mı nasldi yaklaşımı acaba
Melike_00 Lavin___ doğum paketi fiyati ne kadar Liv de bende Hatice Şahin bıkmaz a gitmeyi düşünüyorum
Lavin___ Htcbdk benimki daha çok yeni 4 haftalık falanmış detaylı ultrasona daha var anlayacağınız. Fiyatını da hiç bilmiyorum biz doğum paketi almayı düşünüyoruz detaylı ultrason içinde yokmuş haftaya öğrenirim fiyatını
Lavin___ Smyye33 4. ayımdayım henüz doğumla ilgili hiç konuşmadık ama instagramdan takip ediyorum paylaşımlarından normal doğum yanlısı olduğu anlaşılıyor zaten😌