1prensesannesi__ Canım benimm🤍 Bizim hikayemizde seninkine benziyorr🥹 Biz ekimde düşünmeye başladık 1.ay zaten hep o düşünce varken değerlendirdik olmadı,kasım 2.ay ailem geldi yine misafirim vardı yine çok değerlendiremedik, 3.ay aralıkta artık olmuyor mu acaba diye düşünmeye başladım(ben tabi bu işleri hemen oluyor diye düşündüğüm için) doktora gittim yumurtalıklarıma baktırdım yumurtalıkların iyi kist vs yok herhangi bir sorun görünmüyor dedi neyse o ayda olmadı, 4.ay ocakta yeğenim doğdu memlekete gittim normalde bir hafta kalıp dönecektim fakat bazı olumsuzluklar oldu yeğenim küvezde kaldı göremedik vs derken süreç uzadı ben 20 gün kadar memlekette kaldım döndüğümde reglime bir hafta kalmıştı zaten o yüzden ocak ayında hiç değerlendiremedim bu ay 5.ay artık dedim günleri mi kaçırıyorum acaba ovülasyon testi alıyım bide öyle deneyim artık işi şansa bırakmayım dedim reglken eşimin görevlendirmesi çıktı benim tüm moralim yerle bir oldu bunu reglim bitti dedim gidene kadar en azından değerlendirelim falan derken 5 gün sonra kayınvalidem geldi eşimin dayısı ve yengesi geldi falan bir anda kendimi yoğun bir temponun içinde buldum şuan kayınvalidem var bir haftalık diyerek geldi ama belli olmaz belki eşim gidene kadarda durabilir bu ayda bunlardan dolayı değerlendirmeler zor oluyor tahmin edersinki duş vs sıkıntı oluyor misafir varken tabi Allah’tan ümit kesilmez🤲🏻 Biraz uzun oldu ama süreci anlatınca🙏🏻
Bu arada senin gibi benimde reglimde 2 gün gecikme oldu bir iki ay, bir ay 1-2gün erken oldu bu ay tam gününde oldu mesela çoğu şeyimiz aynı🥹