Minikkelebegim13 Kızlar ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum,innovita markası. Dün reglimin son günüydü bugün ilk defa testi yaptım böyle çıktı ilk güne göre koyu değil mi yumurtlama başlamış mı bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?☺️
Kevserergullll Minikkelebegim13 ben düğünümde adettim bitince ilişki yaşadım ve bir kaç gün yaşamamıştım şuan hamileyim ebede muhtemelen o gün kaldığımı söylüyor olabilir canım herkesin farklı oluyor yumurtlama günleri
bsra4213 Minikkelebegim13 evet baya koyu çıkmış canım acaba reglden sonra direkt yumurtlaman mı başladı
Ftrhn Minikkelebegim13 bence dene canım adetten sonra hemen ilişki yaşayıp hamile kalan arkadaşım var herkesin illa 13. Gün veya 14 olcak diye bir şey yok. Değerlendir bence
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 tatlım adetten sonra hemen yumurtlamış olabilirsin , bugünü nolur nolmaz değerlendir ama minnakkurabiyeler sayfasınada bir at derim, bir arkadaşımında böyle oldu yapmasını ve daha kırmızı görmek istediğini söyledi sen yinede değerlendir ve mutlaka at
Minikkelebegim13 bsra4213 bende onu anlamadım canım hiç denemedim daha önce burda ovülasyon testi atanlarda baya silik başlıyodu bana da koyu geldi deneyimli olanlardan fikir alıyım diye attım bende bi ona göre değerlendiriyim kaçırmayayım☺️
Cnserdm Minikkelebegim13 polikistik over varsa bı şekilde çıkıyor ph yüksek olduğu için.. Ben hiç kullanamadım hep pozitif gördüm çünkü eğer yoksa erken yumurtlama olabilir.. 🌸
Nlgn254 Minikkelebegim13 Minikkelebegim13 daha önceden ovülasyon teati kullanmışmıydınız hepmi böyle koyu çıkıyodu her gün bide adetinizi dolu dolu mu yaşadınız bazen gebe olunca ovülasyon testleri koyu çıkıyor yani sizinki 3 4 gün koyu çıkmış sürekli keşke devamlı takip edebilseniz misafirler olmasaydı
Marshmellom Minikkelebegim13 benimde böyle oldu ilk testim hafif koyu gibi çıkmıştı ama danışman a attım yumurtlama olmadığını söylemişti.yumurtlama daha koyu olmuştu bende.hatta yumurta nin ilk gün böyle 2. Günü daha koyu olmuştu.yinede başkalarının da görüşünü al tabi
Bume Ftrhn bende onlardan biriyim adetimin 7. Günü ve diğer gün de yapmıştık sadece ve şuan hamileyim
Minikkelebegim13 Gzde_defne 28 günde bir oluyor 7 gün sürüyor canım iki aydır iki gün gecikmeli oluyordu bu ay tam gününde olmuştum
Minikkelebegim13 Gzde_defne Reglden hemen sonraki gün yumurtlama olması mümkün mü peki var mı böyle olan acaba? Şaşırdım çünkü🫣
Gzde_defne Ben hiç denk gelmedim 28 günde bir oluyorum bende 15.16.17.günler oluyor..ama belli olmaz yumurtlama her zaman olabilir