izobellaaa-_- _ruyaninannesi_ abo bide 3 çocuk helal olsun ben bir bebek ile kocanın yüzünü göremiyorum 😂
Humeyranin _ruyaninannesi_ benim içimden bir şeyler yapmak gelmiyor, eşimin de gelmiyor dolayısıyla. Ya da tam tersi ☺ Ama eğer bir şey yapmak isteseydim ona güzel bir saat alırdım.
Adenala _ruyaninannesi_ Kimse görmedi kız 2 tane yorum vardı zaten o bayan yorum yaptı bende komik bence yazdım 😅😅 herkesin espri anlayışı farklı instagramda gördüm hoşuma gitti gülelim diye paylaştım o da güldü de niye öyle dedi bilemedim 😂😂😂
damlafb Sevgililer günü için belki süpriz yapar ama 7 aylık hamileyim geçen hafta doğum hediyesi aldı telefon 😍😍
ebruliii96 _ruyaninannesi_ tudors da erkekler icin gömlek var 1 alana 1 bedava kampanyasi var 2 gomlek 400 tl ye geliyor bakabilirsiniz fikir olsun
_ruyaninannesi_ ebruliii96 çok gömlek var bu sefer değişiklik olsun ama ne alacam giyimden başka parfüm vs de aldım cok
Balbebek012 _ruyaninannesi_ valla eşim hediyesiz çiçeksiz gelirse (ki gelmez) onu parça pinçik ederim canım kocam🥰 ama ben bir şey almam iki bebek vermişim ona varlığımız yeter 💝
_ruyaninannesi_ Balbebek012 aynn öyle canım valla bnde iki prens bir prenses var Yeter 😂😂 adama yazık kız ya unutursa
Adenala hayalim35 Lahmacun yapacam adama maydonoz al dedim getirdi napsın hem sağlıklı kopartır kopartır yerim 😂😂