Minikbebek61 Sabire hoca telefon numarasını falan veriyor mu doğum başladığında iletişimde kalmak için.sancilarin bir kısmını evde geçirmek istiyorum çünkü.telaşlanabilirim en azından bilgisi dahilinde ilerlemiş olurum
Asibel Minikbebek61 bu yüzden bu aya kadar Mardin’de takipli kaldım ama hastanelerden genel olarak kimse memnun değil. İlk doğum sezaryen ikincisi de büyük ihtimalle sezaryen olacağı için eşim illa orayı istiyor
Minikbebek61 Asibel bizde lojmanda kalıyoruz burada çoğu kişi Memoriali tercih etmiş.Mecburen öneriyle gitcez benimde ilk doğum olacak bakalım.dedigim gibi iki hafta sonra gidip detaylı görüşüp muayene olcam yine bilgi veririm
Asibel Eslem2112 öyle mi😂 neyse artık gidince öğrenirim ama bi arkadaş bizzat görüşmüş normal ve sezaryen aynı demişler
Eslem2112 Asibel evet eşim gidip sordu 15 bin demişler kurum indirimli bide doktordan doktora fark varmış
Asibel Minikbebek61 bende cuma kendi doktoruma gideceğim kontrol süresi içinde olduğum için 36 gibi de memoriale giderim. İnşallah her şey gönlümüzce olur 🩵
Asibel Eslem2112 şimdi aradılar beni kurum indirimli 15.250 dedi. İkinci sezaryenim olduğum halde bu fiyat
denizalismom Asibel bende ali Emre hocaya gidiyordum o gidince sabire hocaya geçtim. Kesinlikle öyle 👍
Minikbebek61 denizalismom 24ünde ben de tam 37.haftam oluyor da pazartesi gideyim demiştim çalisamaz raporu da alarım hemde.haftasonu diye vermezler belki