ElaEge Melike2535 kuyumcuya gidip kesme altın rica edin size işlenmemiş ham altından paranızın değerinde kesip paketleyip vericektir hiç değer kaybetmiyorsunuz
MelteM2cck ElaEge haberlerde kesme altın satılmicak diye söylenti oldu bilginiz olsun ne kadar doğru yalan bilemicem ama yinede arastirilabilir
MelteM2cck Melike2535 Reşat almalısın. Asla zarar etmezsin. Ben 2019 da 2000 tl ye aldım resatı şimdi 2024 13.850 tl kara bakar mısın. Artan parayla da 2 tane çeyrek alabilirsin. Çeyrek altınla da zarar etmezsin
ElaEge MelteM2cck aile boyu kuyumcu olduğumuzu varsayarsak hala kesme altın satıyoruz her dükkan veriyor mu bilmiyorum tabi
MelteM2cck ElaEge haberlerde duymuştum yalan da olabilir bilemiyorum ki size bilgi gelmediyse yalan habermis🥰
asell13 Melike2535 tüm altın alabilirsin yatırım için çeyrek yarım tüm fark etmiyor en uygunu bunlardır
Anonimoo Bilezik de işçiliksiz dense bile kesme yada çeyrek gram altınla aynı almıyor yatırımlık sa kesinlikle kesme gram yada çeyrek ve katları
ElaEge MelteM2cck yok hala bende o şekilde birikim yapıyorum zamanında dügün takılarımıda altın kestirmiştik dügüne yakın kuruş vermeden almıştık bileziği seti değer kaybetmezsiniz öneririm karlı bişi makas farkıda yok kuyumcu kar alamıyor
MelteM2cck ElaEge çok iyiymiş o zaman. Bende Reşat çeyrek gram cumhuriyet Allah ne verdiyse 😁 çok teşekkür ederim bilgi için bu arada