Safie2020 Allissaras 24 ayarlar ye i mi çıktı bn en fazla 22 sanıyordum. Çeyrek gibi satarken değer kaybetmiyor mu ya da çeyrek kadar kaybetmiyor mu diyeyim
Hazalaskin Melike2535 evde altın biriktirmek delilik ve risk altın hesabı açıp ordan altın alın bence
Lavinya_21 Melike2535 yüzük ve benzeri şeyler almayın kesinlikle el işçiliği olan şeyler. Biz 3 ay önce 4600 yüzük aldık 3500 flndı sattık bıkac gün önce zarar ettik baya
MorKelebek54 Melike2535 ben ajda alcaktim ama takmicafiki bildigim icin icin koluma ceyrek aldim yani sira gram aldim 22 ay 5 gram olarakz bi kafit icinde mi ne oluyomjs onlardan hic zarar edilmiyomus galiba islem vs olmadigi icin o yizden oyle aldim
br2023 Melike2535 Gram daha iyi bence hiç değer kaybetmez babamn herşeyini bıraktığı kuyumcusu var gram yapıp adamda bırakıyor ne zmn lazm olsa bişi yapck olsa ya para alıyor yada altın fln daha kârda hem deger de kaybetmiyor
cutecik Melike2535 24 ayar gram üzerinden yapıyorum ben birikimi hem işçiliği yok hemde düz mantık yada cumhuriyet yapıyorum
Papatya123_ Melike2535 24 ayar altın zarar ettirmez diğerleri zarar ettiriyor bunu kuyumcuya sorabilirsiniz biz Ajda sormuştuk
Hilalaktscbk Melike2535 en mantıklısı gram, çeyrek, tam, yarım onun dışında işçiliksiz bilezikler de değer kaybetmiyor diye biliyorum ben.
Seymanur60 Melike2535 işçilik olmayan altınlar yatırım amaçlı kullanılmalı onlar da gram çeyrek ata lira Cumhuriyet gibi altınlar diğer türlü takı düşünüyorsanız satarken işçilik düşeceği için zararda olursnz
Polatalemdar Melike2535 24 ayar gram altın en çok kazandirandir. Çeyrek altın 22 ayar olduğu için biraz daha düşük oluyor ben hep aldigimda 24 ayar gram altın alıyorum
mineoksuz11 Melike2535 gram altın bence kuyumcu da öyle önermişti çeyrek alınca sıkıştığında insan bir çeyrek bozdurayım diyor ama gram öyle değil bozdurmaya kıyamıyor insan yani biz öyle yapıyoruz