18 haftalığız. 14 haftadan beri geçmeyen baş ağrım var. Doktor dayanılmayacak gibi bile olsa baş ağrısına ilaç içme dese de ben 2-3 günde bir ilaç içiyorum o da kesmiyor. Dehşet bir mide bulantısı ve baş ağrısı yaşıyorum. Bu haftalarda böyle olan var mıydı

GuzelMelegimm Normal de o hafdada Mide bulantisinin kecmesi lazim amma))doktor ilaç kulanma dediyi halde sen ilaç mi iciyosun bebeye zararli amma 😕

__Asya01__ parol içiyorum. Yapacak bişey yok. İnsanlar günde 3-4 tane parol içiyor ben 2-3 günde 1 tane

GuzelMelegimm
      Çeken bilir bacım ben eczaneden migren bandı aldım onu 5 dakika buzlukta bekletip yapıştırıyorum şakaklara migren taşı var mentollü ondan sürüyorum bir peçete içine kolonya döküp üzerine karabiber serpip başıma tülbentle sıkıca bağlayıp sessiz karanlık ortamda uzanıyorum bana bunlar iyi geliyor doktor güya parol yazdı ama hiç fayda etmedi 🥲

GuzelMelegimm bana da doktorum nane yağını sakaklarina sürüp tülbentle bağla biraz geçirir demişti çok şiddetli ağrım olmadı hiç denemedim çok zorlamadi beni yine doktoruma sormuştum hafiften vardı ağrı ama sifdetlenmedi şimdiye kadar daha baslardayim ama inşallah agrimadan devam eder

Adenala bana abartıyorsun bizde hamile olduk falan diyolar ama inanın mahvoluyorum hiç kalkamıyorum hiç geçmeden kaç gün sürüyor midem bulanıyor. 4 yasında bi de kızım var çok zorlanıyorum. Dediklerinizi deniycem teşekkür ederim. Karabiber kolonya yapıyorum biraz rahatlatıyor ama sadece baş ağrısı değil ateş basması basınç. Karışık