18 haftalığız. 14 haftadan beri geçmeyen baş ağrım var. Doktor dayanılmayacak gibi bile olsa baş ağrısına ilaç içme dese de ben 2-3 günde bir ilaç içiyorum o da kesmiyor. Dehşet bir mide bulantısı ve baş ağrısı yaşıyorum. Bu haftalarda böyle olan var mıydı
Aşırı baş ağrısı
GuzelMelegimm Normal de o hafdada Mide bulantisinin kecmesi lazim amma))doktor ilaç kulanma dediyi halde sen ilaç mi iciyosun bebeye zararli amma 😕
GuzelMelegimm
Migren vs varmıydı daha önceden sanki migrene benziyor
__Asya01__ parol içiyorum. Yapacak bişey yok. İnsanlar günde 3-4 tane parol içiyor ben 2-3 günde 1 tane
Adenala evet aynı migren ağrısı gibi 😞 kafamın arkası genelde. Şakaklarım çok ağrıyor
GuzelMelegimm
Çeken bilir bacım ben eczaneden migren bandı aldım onu 5 dakika buzlukta bekletip yapıştırıyorum şakaklara migren taşı var mentollü ondan sürüyorum bir peçete içine kolonya döküp üzerine karabiber serpip başıma tülbentle sıkıca bağlayıp sessiz karanlık ortamda uzanıyorum bana bunlar iyi geliyor doktor güya parol yazdı ama hiç fayda etmedi 🥲
GuzelMelegimm bana da doktorum nane yağını sakaklarina sürüp tülbentle bağla biraz geçirir demişti çok şiddetli ağrım olmadı hiç denemedim çok zorlamadi beni yine doktoruma sormuştum hafiften vardı ağrı ama sifdetlenmedi şimdiye kadar daha baslardayim ama inşallah agrimadan devam eder
mrym32 inşallah.. Dayanılacak gibi değil yoksa
Adenala bana abartıyorsun bizde hamile olduk falan diyolar ama inanın mahvoluyorum hiç kalkamıyorum hiç geçmeden kaç gün sürüyor midem bulanıyor. 4 yasında bi de kızım var çok zorlanıyorum. Dediklerinizi deniycem teşekkür ederim. Karabiber kolonya yapıyorum biraz rahatlatıyor ama sadece baş ağrısı değil ateş basması basınç. Karışık
GuzelMelegimm
O migren ağrısını yaşayan bilir hiç abartmıyorsun ben 1 hafta hülyalı gibi gezdiğimi bilirim üstelik hamileyiz ve ilaç ta içemiyoruz
GuzelMelegimm bende 14 bitti yarın 15 hafta olacak baş ağrısı başladı akşamları uyumama fln . Sizinkinin cinsiyeti belli mi?
Damla_pelin evet erkek. Erkek bebekte baş çok ağrır diyorlar bilmiyorum
Adenala Allahım herkese şifa versin bebişlerimiz sağlıklı olsun da
GuzelMelegimm ewet öyle diyorlar ondan sordum