Deletedmom_789 Kızlar 17 haftalık hamileğim sabah bi uyandım yan tarafımda bi yük yeni kalktığım için bebeği unuttum sonradan aklıma geldi şuna bir bakarmısınız😂🙈 göbeğimdeki kılar için kusura bakmayın sevincimi paylaşmak istedim sadece😅 
tatlibebegim_ Deletedmom_789 benimde göbeğimde çok tüy var ağdayla alıyorum alt kısımları bazende jiletle doktora gittiğimde utanıyorum 😂
teacher-mom21 Deletedmom_789 kız Allah seni ben de kendimi killandim sanıyodum yalnız değilmişim ama benim daha az ve bu haftalarda benim de toplaniyodu :)
Deletedmom_789 aslhnkrts9 daha yeni yeni pıt pıt atışını hisediyorum allahım böyle güzel birşey yok herkese nasip et kurban olduğum allahım🤲🏻🙏🏻
aslhnkrts9 Deletedmom_789 amin inşallah 🙏 maşallah ya dünyanın en mükemmel hissi ve deneyimi hamilelik ya 🥰
Deletedmom_789 Lavinya_21 ne bilim utanıyorum daha kocam bile doğru dürüst görmedi karnımı utandığımdan siz gördünüz😂
Pofidik123_ Lavinya_21 evet ya benim bir tane kıl yoktu göbeğimde şu 4 buçuk ayda göbeğim aşırı kıllandı ama ben alıyorum iki sefer aldım ardayla kendim eşim biraz takıntılı kıl konusunda
Lavinya_21 Deletedmom_789 haa vala ben crop giyip o kıllı göbekle gelip karsşnda oturuyordum. Tabi ilk hamılelıgımde cok yoktu. Şuan 2. O yüzden biraz cok bende şuan utanıyom
aslhnkrts9 Deletedmom_789 ben hiç onu görmedim bile çokta takılmam bende daha çok ama utanmam geçti 😂herkeste var canım yani göbeğimde ki kıllar beni rahatsız etmeyen tek şey 😂
Deletedmom_789 Lavinya_21 benimki hamilelikten değil nırmalde de kıllıyım heryerim kıl bana tüylü bamya der kocam 😂 bu arada kendide çok kıllı lazere gidiyor hatta
Deletedmom_789 aslhnkrts9 evet öyle gerçekten gün sayıyodum harketleri için çok şükür bugüne kürtajdan sonra🙏🏻
aslhnkrts9 Deletedmom_789 ben hamilelikte aştım bu olayı zaten gel bak burda tekmeliyo bak nasıl toplandı gel konuş insin falan derken baktım göbek rahat açılıyo 😂 ben normalde aşırı takıntılı hassas biriyim hamilelik öncesi lazere de gittim hamilelikle beraber tekrar çıktılar ve çoklar artık hiç umrumda değil ellemedim 😂
Deletedmom_789 aslhnkrts9 bende bu fotoğrafı gösterim yavaş yavaş açılmak istiyorum artık göbeğimi açtıığnda sileyi yapıştırıyorum gene kapatıyo bazen acıyorum 🥲
teacher-mom21 Deletedmom_789 Erkekler ayı gibi kıllı varsın bizde 9 ay böyle gezelim aman 😂ben lazerliydim yine çıktı