• Öneri
  • Yenidoğan uyandıramama

Kızlar bebişi küvezden dün aldıktan sonra ilk gecemizi geçirdik çok şükür. Uykudan uyandıramıyorım ama bir türlü. 2 buçuk saat-3 saatte bir uyandırmayı denedim uykusunu hiç açıp emmiyor. Böyle bir iki tane anca. Napcam bilemedim. Küvezde biberona alıştırmışlar biberon verince emiyor uyurken. (Uyanıkken meme emiyor bence) uykudan nasıl uyandırıyorsunuz???????

Tinii_minii_mom ben altını değiştiriyordum uyanıyordu veya yoğun bakımda doktorlar kollarından hafif tutup bırakırdı öyle de yapabilirsin uyanması için

Tinii_minii_mom canım sarılık olabilir mi benim ilk kızımda oyleydi ağlamıştım hatta uyanmiyor diye ☺️ kayinvalidemi çağırdım burnunu sıktı topuğuna vurdu öyle uyandı meme reddini de 3 aylık falandı yaşamıştım bildiğin ayakta totosunu pispislayarak emzirdim oylelikle atlatmistik o dönemi gözünüz aydın bu arada sağlıkla büyütün 🤲🏻🌸

Tinii_minii_mom 2.5 3 saat geç canım yenidoğan döneminde saat başı emzirmelisin topuklarına hafif bası uygulayabilirsin burnunu sıkabilirsin bez değiştirip poposunu silersen soğukluğuyla uyanır

Benim ikizlerim 12 günlük oldular hafif sarılıkları var bende 2-3 saate bir besliyorum uyandırmakta bende çok zorlanıyorum ama altını açıyorum önce o zman hemen uyanıyorlar

sngl3875 dün küvezden çıktı canım sarılık değil demişlerdi. Yüzündede bir belirti yok çok şükür ya

Altını açınca bazen uyanıyor ama genellikle uyanmıyor🥹🥹 niye böyleki ya çaresiz kaldım

Tinii_minii_mom benim kızım da öyleydi burnunu sıkıyordum çene altını parmağımla hafif bastırıyordum emme refleksi gelsin diye çok uğraşıyordum pes etmeden aman sarılık olmasın aç kalmasın diye sende hepsini dene elbet bir yolunu bulursun her çocuk farklı

Tinii_minii_mom benim bebisimde 15 günlük acikcasi 1 saatte emzirmeye kaldirinca emmedi. Uyanmiyor. Uyansada emmiyor. Kendi kendine birakinca net 2-3 saatte bir uyaniyor ve meme istiyor bazende zorlamamak lazim