Beybun_29 psikolojik baskı mı neyse cidden fazla alıngan hassassınız. Burada psikolojik baskı nerede var yapsam ne kadar yapabileceğim. Konu üzerinden gitmişsiniz bende o konu hakkında aslında size anne değilsin demek istememiş dedim. Şayet dediğiniz gibi gebe iken çoğu kadın anne olabilse idi. Bugün haberlerde terk edilmiş çöp konteynerlarına atılmış bebek haberlerini görmezdik. Size göre de hamile olan kadın sadece anne ne kadar yanlış. Anneliğin başladığı bir zaman dilimi yok. Her kadın annelik iç güdüsü ile doğar kimi bunu benimser karnındakine ya da bir başkasının evladına kendi evladı gibi bakar.. çünkü annelik merhameti ve iç güdüsü böyle bir şey. Her doğuran her hamile kalan anne olmuyor. O sevgi ve merhamete sahip olanlar bir anne.. ama konu ya da sizin karşınıza çıkanlar söylenen sözler tamamıyla doğduktan sonra geçirilen zaman harcanılan emek her şeyiyle daha fazla olduğu içim öyle deniyor halk ağzında lafın gelişi. Bu Arada hekimler bile tıp dilinde dahi anne adayları diyor. Neyini bu kadar taktınız da büyüttünüz size göre annesinizdir başkasına göre aday herkes aynı mı düşünmek zorunda.. tabiki değil. Ben konuşma üzerinden aslında onu kastetmiş ilk yorumumdan son yorumuma kadar size anne değilsiniz demek istememiş diyorum. Karşıda kötü niyet yok diyorsunuz bunu bildiğiniz halde içselleştirmiş bu konuda böyle düşünüyorum haksız mıyım diye soruyorsunuz farklı fikirlere saygı çerçevesini aşmadığımız sürece saygı duymalıyız..