Beybun_29 sehrengiz_8 tartışamicam ne demek istedimi anlamiosunuz her zaman bebeklere sevgim vardı ama benden parça olması çok daha başka doğunca bu sevgi artacak büyüyubcede ama ben karnımda hissettim andan itibaren anneyim. Zaten gebelikte emeksiz bir durum değil leylek getirmio bana. Dogurmayip evlat edinen bebek bakan kadınlarda annedir benimsemiş biyolojik olmasada annedir konu o değildi sorumu bambaşka gözle okumussunuz. Siz hamile iken anne olarak hissetmemiş olabilirsiniz konunun hisler olmadini en başta söyledim
sehrengiz_8 Beybun_29 size de anne değilsiniz denmemiş sadece halk dilinde öyle söylendiği için o şekilde gelişmiş konuşma dediğim gibi her kadın annedir yok biyolojik bağ yok bilmem ne bunlar beni ilgilendirmez biyolojik anne olupta duygusal olarak olamayanlar da var bu tartışma konusu değil. Siz alınganlık yapmışsınız doğurunca daha farklı olduğunu kastetmiş yoksa ne burada ne de dış dünyada kimse kimsenin anneliğini sorgulayacak kapasitede değil herkesin anneliği kendine has. Size anne değilsiniz denmemiş ben biraz alındığınızı düşünüyorum. Burcunuzu da çok merak ettim yengeç mi acaba. Bu arada tekrar diyorum gebe iken herkes bağlanıyor ama doğduktan sonra annelik serüveni ya da evlat edinen bir annenin annelik serüveni esas o zaman başlıyor.
Beybun_29 Hilalaktscbk çok kırıcı değil mi ben ilk hamile oldumu öğrenince heyecan yaptım erken diye düşündüm ama ben ilk üç ay aşırı kötü işkence şeklinde ağrılar çektim baygınlık geçirmelerim kusmalarim 5 santim kist ile ağrıdan kıvranmam kimse yoktu yanımda eşim hariç oda asker yani isteydi ama kalbini dinledim de sevgim oluştu bide 10 . Haftada ultrasonda eli ayağı oynayan bebehimi gördünde ben anne oldumu anladım sonuçta içimiz de bir can var can taşıyoruz nasıl anne sayilmayalim bana anne değilsin daha dur denilince aşırı üzülüyorum nasıl anne değilim çektim çile çaba yokmuş gibi sanki leylek verio bana havadan bebeği üstelik ben gerçekten anlayamadım karnımizda bir canlı var sadece dogmamis ama yaşıyor yani illa kucağa gelince mi anne olcam ne saçma bri düşünce anlayamadim
Beybun_29 Hilalaktscbk bana bunu söyleyen ikiz annesi o biraz daha cahil gözle baktı kötü niyeti yoktu zaten anneyim diyince onayladı ama genel çoğu kadın görüşü bu benim annemde aksine sen artık annesin der anne olacaksın yakında diyenler oluyor anne adayı değil anneyim ben diye yanıt veriom
Mujmuj-1 Tamam hamileykende hissediyoruz ama ben bebeğimi doğumda ilk gördüğüm an başladı..o ilk ten teması parmağımı kavramıştı kuzucum öyle başladık biz 😊
Beybun_29 Mujmuj-1 illaki doğunca başkadir tanışmış oluyor insan bebeği ile 🥰 ama anne değilsin yada yarım anne lafı hamile iken duymak kırıcı olmaz mı
Beybun_29 Hilalaktscbk ben tabiki anneyim hem hissediyorum hemde bana ait bir can var mantık olarakta anneyim❤️
Beybun_29 sehrengiz_8 hayır bana bismillah daha var anne olmana dedi. Bu şekil söylendi daha dogurmadin da dedi
sehrengiz_8 Beybun_29 konuşmayı anlattınız devamını okudum kendiniz öyle anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız olay tam da benim bahsettiğim gibi kişi zorluklarından ve sevgisinden bahsetmiş anne olunca anlarsını da doğurunca farklı olduğunu kavrarsınız demek istemiş ama takıntılı olduğunuz için bu konuya ne demek istediğinden çok kendi anlamak istediğiniz gibi algılamışsınız maalesef.
Neslika Beybun_29 hamile olduğunu öğrendiğin anda başlıyor bence. O andan itibaren çünkü kendin için değil bebeğin için yaşamaya başlıyorsun. Her şey o iyi olsun, sağlıklı ve mutlu olsun diye planlanıyor. Kendi hayatını artık bebeğine göre düzenliyorsun. Hatta planlı gebelikler için hazırlık aşamasında başlıyor bence.
Beybun_29 Neslika kesinlikle katılıyorum o kadr sancı ağrı aman bebeğe zarar gelmesin düşüncesi kendime değil ona biseyler alayım demek hayatimi ona göre kurmam bunun dışında canlı sonuçta karnimda ve benim kanımı taşıyor
Drysvrucr Bizim cinsiyetimiz kadın olduğumuz belli olduğu anda anne sayılıyoruz bence. İlla doğurmaya gerek yok. Doğurmadan da annelik yapabilen çoğu insan var.
Beybun_29 Drysvrucr tabiki öyle doğurmadi halde çok çok güzel bakan cani gibi seven insanlar var bakıp büyüten
bahocum Beybun_29 bence annelik hamilelikle başlıyor. Daha öğrenir öğrenmez bir canlının sorumluluğunu taşımaya başlıyorsunuz. En basitinden bedeninize, sağlığınıza, yediğinize, içtiğinize dikkat ediyorsunuz ki bebeğe zarar gelmesin.
Beybun_29 bahocum kesinlikle öyle bide gebeliğin ilerleyen süreçlerinde bebek artık canlı organları oluşmuş bı insan bu insan sahipsiz değil onun annesi benim benim bebegim o
Yaprakdokumuseverr Beybun_29 Bende başta böyle düşünüyodum ama doğunca o ilk görüşten sonraki benimseyiş ve hisler bambaşka. Şimdi karnımdakiyle yanımdaki evladım bir değil. Birine bağlanmışım vakit geçirmişim sevgisini almışım. Eminim doğduktan ve onu gördükten sonra eşitlenicek hislerim. 🫶🏻
Beybun_29 Yaprakdokumuseverr tabiki doğunca sevgin daha fazladır onunla yaşıyorsun bebeginle tanışıyorsun onunla geçen bir zaman var
sehrengiz_8 Yaprakdokumuseverr ayy bende de şu an bu duygu var hatta ihmal ederim diye büyük oğluma çok üzülüyorum çünkü kurduğun bağ o hissiyat çok farklı bambaşka bir şey çocuklar arası yaş aralığınız nedir?