MomyAsli_ Kızlar selam ikinci sezeryan doğumda doktorlar 38 de alır diyorlar doğru mu ben 40ı beklemek istiyorum ama kanala girer riske girmesin diye 38 de alır diyorlar sizce öyle mi bilen yaşayan paylaşabilir mi? 20+0 ım şuan 🥹
mimar_anne MomyAsli_ benim ilk sezaryende de 38. Haftada aldı doktorum ikinci de öyle olur sezaryen düşünüyorsan neden 40 ı beklemek istiyorsun ki
Serapjjj MomyAsli_ ilk normal doğum pilanli gittiği için 40 haftayı bulabiliyor 2ci sezeryanimi 39 haftada olmuştum ben
MelteM2cck MomyAsli_ 2.dogumum. 40 a kadar beklemiyor doktorlar. Sezaryen olacaksa. 39 da doğuma alacaktı. Sancilarim sıklaştı, o yüzden 38 de alıyor doğuma
MomyAsli_ Serapjjj ilk sezeryanım 38+6 da oldu sancım vardı şimdi üstünden 6 sene geçti yani bu da 39-40ı görse diyorum ama sezeryanın ikincisinde doktor bekletmez diyorlar
MelteM2cck MomyAsli_ 2.hamileliklerde bebekde beklemiyor ne hikmetse. İlk hamileligimde 40 da doğum yaptım sezaryen. Gelmek istemiyordu kızım sezaryen karar verdik. İkinci kızım da beklemek istemiyor kasıyor beni sürekli
MomyAsli_ mimar_anne cidden bilmediğimden soruyorum bunu kafası yukarıda ya da yanda olsa da girebilir mi kanala bu ihtimal oluyor mu
MomyAsli_ MelteM2cck sancı var ise normal doğuma döner mi bunu da merak ediyorum sancı olmasa bekleyecek miydi
MelteM2cck MomyAsli_ siz 2.yi normal düşünüyorsanız bunu doktorla konuşmanız lazım. Ssvd oluyo. Her doktor yapmayabiliyo
MomyAsli_ MelteM2cck öyle mii sancı olmasa beklerdi belki bilmiyorum ki rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
MomyAsli_ MelteM2cck özel hastaneye gidiyorum doktorum bana bırakıyor ama yani bebeğın kafası aşağı ise normal sancıyı bekleyip normal olsun neden 38 de kesip alınsın ki diyorum bende. Ya da kafası yukarı da ya da yansa sancı da yoksa 40ı beklemek riskli mi kanal girer mi bilemedim
MelteM2cck MomyAsli_ normal doğumu istiyorsanız bekleyin tabi. Ben sezaryen olduğu için bekleyemiyorum ve benim bebeğim kanala 34 haftada girdi. Doğum sancilarim başladı. Normal istemediğim için 38 e kadar çektik dogumu
MelteM2cck MomyAsli_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizinde inşallah 🥰 bir güne gelmiyor valla zaman su gibi geçiyor keyfini çıkarın. Bu hamileligimden nerdeyse hiç bisey anlamadım. İlk kızın okulu ödevi derken bi bakmışım doğuma gidiyorum
MomyAsli_ MelteM2cck benimde bebek doğuyor 2 ay sonra kızım birinci sınıfa başlıyor öyle korkuyorum yetememezlikten . Allah yardımcımız olsun