birmeleginannesi_ Umut_aras evet yapicm doğumdan sonra çünkü zorluk cekmeuim yavaş yavaş yapayım hangisi daha rahat onu tercih edemedim 🙉
esnyz14 birmeleginannesi_ İkisini de kullanan biri olarak kesinlikle molfix derim taşma yapmıyor, sleepy de iyi fakat ara ara taşmalar yapıyor bizde. Ben gece molfix gündüzleri sleepy kullanıyorum ikisinden de memnunum
esnyz14 birmeleginannesi_ Evet, o yüzden gündüzleri kullanıyorum daha sık değiştirdiğim için. Taşma olmasa güzel bez🫠
esnyz14 birmeleginannesi_ Kesinlikle o yüzden molfix bu konuda daha başarılı. Gece rahat 9-10 saat değiştirmiyorum, çok nadir taşma yaşadım o bezde. O da sıvı kaka yaptığı dönemde 1-2 kezdir en fazla☺️
Anne_elif birmeleginannesi_ yeni bezler alerji yaptı . Ben sleepy bionatural aldım. Onu kullanmaya başladım . Bezi çok almayın zaten. Çocuk cildi belirliyor bez seçimini. Oğluma prima almıştım hiç iyi gelmedi. Pişik oldu alerjik bir reaksiyon oluştu.
birmeleginannesi_ Reina o durum kötü ya hem çocuk için hem kıyafet bakımından hem annenin isini zorlaştirma bakimindan