birmeleginannesi_ Stok yapmak istiyorum yavaştan.. sizce hangisini yapmalıyım.. Birde biberon seti alicam küçük orta ve büyük boy olarak siz hangi markayı tercih ettiniz ve cam mi plastik mi aldınız kızlar
Adenala birmeleginannesi_ Her bebeğin cildi farklı başkasında pişik yapmayan sizin bebeğinizde yapabilir stok yapmayı önermem bence
Reina birmeleginannesi_ her iki çocuğumu da molfix kullandım. Hiçbir zaman taşma vs yaşamadık. Ama sleepy yaramadı oğluma. Sızdırdı hep. O yüzden tekrardan molfixe geçmiştik
birmeleginannesi_ Adenala evet öyle tabiki ama yinede almam gerekicek iki üç paket ne olursa olsun ilk zaman bebek sürekli degistirmek istiycek ve bu ikisi için çok fazla duymadım hatta hiç duymadım pisiklik çünkü çok iyi pamuksuluğu varmış bilmiyorum bende
Nssyclk Sleepy çok sızdırdı benim bebeğimde zıbınları falan hep mahvoldu. Molfixi bezi bırakana kadar kullandım çok memnun kaldım.
Adenala birmeleginannesi_ Bilemiyorum burda stok yapmayın yazmışlardı bana 1 paket sleepy aldım zaten biterse sağ sol market illaki alırım dedim
umena birmeleginannesi_ molfix yenidoğandan 5 aya kadar kullandım çok memnundum ama yeni nesil bezi çıkarınca sleepy geçtim gayet memnunum cunku molfixin yeni bezi bence berbat
umena birmeleginannesi_ eski olan yeşil renk içi , yeni nesilde o idrar göstergesi yok o da kötü iste
Minigiim-vebenn52 birmeleginannesi_ yeni bezinde gösterge yok ama gösterge zaten ilk haftalarda lazım bebek büyüdükçe anlaşılıyo bezden cisini yaptığı eski bezini almıştım ilk ben yumuşak yenisine göre ama yeni bezin içine de ekstra ped gibi kalkan yapmışlar oda iyi bence sızdırma yapmıyor ilk bi 40 lı paket al denemek için ve yeni serisini al bence eski serisinin büyük numaraları yok çünkü dene ona göre devam et stok yapma
birmeleginannesi_ Adenala öyle tabide insan garantilemek istiyo bı sure ondan dolayı sordum sağol canım 🙂