Guness02 Nurcanakkaya benim şuanda iki gebeliğim çok farklı yarın gösterirse kendini cinsiyet belli olacak yazacağım buraya
Julide92 Nurcanakkaya işte bu ben 😂 kızıma hamileyken hayat çok güzeldi ve rahat geçirdim şimdi oğluma hamileyim ilk 3 ay sancılarım oldu ilk 4 ay sürekli bulantı ve halsizlik oldu derin derin bol bol uyuyorum. Şuan 21 haftalığım ve biraz yorulayım kasıklarım ağrıyor iğne gibi batıyor
fatmasezgin Bende ilk hamileliğimde hiçbir şey yaşamamıştım oğlum oldu ama şimdi 18 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak hala midem bulanıyor birşey yiyemiyorum herşeyden tiksindim çok zorlu bir hamilelik yaşıyorum
Nghnkr Nurcanakkaya ilk gebeliğim kızdı hiç anlamadım. Bu gebeliğime doktorum erkeğe benziyor diyor daha netleşmedi ama cok zorladı beni
Yorgunanneee21 Nurcanakkaya kızıma hamileyken ilk 4 Ay hep uyudum günde 5 6 sat uyanıktım heralde ilk 5 Ay da çok kasık ağrısı çekmiştim onun dışında çok rahattım. 6. Aydan sonra ödem oldu yüzük bile takamadım ayaklarım çok şişti 15 kilo aldım. Şimdi 2.ye hamileyim erkek ilk aylar arada kusmam oldu uyku hali çok olmadı 8. Aydayız ödem yok yüzük hala parmağımda 7 kilo aldım şu ana kadar. Çok bir belirtim yok
Leyla1993 Nurcanakkaya ilk kizimda ölüyyordum bildigin.ikinci kızımda asla olmadı öyle şeyler.hormonlara bağlı bir şey cinsiyyete değil.