Faile10 Deniz7 sevgi hastanesindeki doktorlar kabul ediyor mu ilerleyen haftalarda, birde kendi doktorlarına doğum ücreti nedir bilginiz var mı
Deniz7 Ben ali beydeydim ondan kabil ettiler ama dışarıdan da ederler heralde 2000 ustu die biliyorum dogum icretini
HHandee Deniz7 benımde dr ali beydi cok memnundum ama gitti 😔 şuan alattin kaçarın yanında prf. Dr ertan adalıya gidiıyor ondanda memnunum 24 haftadadım bi görüş istersen bıraz pahalı olduğu için cok hastası yok randvu kabul edebilir
Bademim Bende Alattin beye gidiyorum ama almazsa Ertan Adalı var profesör Alattin bey ile aynı poliklinikte çalışıyorlar çok ilgili bir doktor tavsiye ederim üniversiteye gitmek istersen Akın Usta da çok iyi bir doktor diye duyumum fazla devlete gitmek istersen Altuğ bağcı ile Mehmet Şırvancı 👍🏻
Gizemkcayir Ben devlette Mehmet keçecioğluna özelde de Erol gökgüre gidiyorum iki doktorumdan da çok memnunum devlette eşimde benimle birlikte içeri girebiliyor devlette eşlerin içeri girmesine izin veren tek doktor ayrıca çok nazik ve güleç her seferinde halimi hattımı sorar ☺️
Gizemkcayir Asyaalpkerem normal doğum düşünüyorum ve istiyorum tabi sağlığım el verirse şehir hastanesinde Doğum yapıcam bana sevgide o kadar para harcamak gereksiz geliyor benim düşüncem
Asyaalpkerem Gizemkcayir benim zorunlu sezeryan Erol bey yapsın istiyorum mecburuz sevgiye evet gereksiz yüksek fiyatlar ama mecbur🤷🏻♀️