Yarenelibol Tontikinannesi bni 38 yapıcam dedi ya neden erkenden yaptı seni 😩 bnde olmak istiyorm artk kndimi hazırlamak istyrm birinden birine 36+0
Tontikinannesi Yarenelibol Bilmem ki 😁Önce 37 de yaparız demişti.Sonra 36 da gel yapalım çatı muayenesini dedi.Valla mutlu oldum erkenden öğrenmiş oldum 😂Benim de biraz aceleci yapım var çünkü 😁
Zeynepali Kizlar son adet tarohime gore 38 e girdim ama ultrasyonda ole cikmiyor 36 37 haftalarla uyumlu cikio kilosuda 2710 grm dedi :/ gayet iyi dior da ben gelsin die sabirsizlanirken muhtemel dogum tarihimiz 8 ocak dr. 15 20 ocak dedi ayyy
Yarenelibol Tontikinannesi bndede var ama ne bilim tırsıyorm naslmış çatın normalmi bnm boyum 1,78 inş çatım geniştir ya 😫
FundaendeYaman Bizimde 36+5 olduk 2950 kg olmuşuz haftaya Çatı muayenem olucak insallah acımaz diye düşünüyorum sancı falan yok 🙃
Tontikinannesi FundaendeYaman Kızlar benim hiç acımadı. Kendinizi kasmayın olur mu. Inşallah güzel haberler alırsınız 😊
Tontikinannesi Nihanucar Kendini hiç kasma canım.O zaman acı hissetmezsin inşallah.Güzel haberlerini bekliyorum 😊
Tunurr Bende 35+6 oldum bugün şabah kusma ce mide bulantısıyla doktora gittim hemen sağ böbreğimde büyüme varmış israr yollarımda da enfeksiyon yarın böbrek için ultrasona gireceğim bebeğimin kilosuna da 3000 dedi ama ben pek inanmadım açıkcası çünkü geçen hafta 2700 demişti omdan önceki hafta 2400 sandı doktor tabirleriyle söylüyor gibi geldi neyse bakalım şimdilik durumlarım böyle 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤗
Oznurboluzun Nihanucar bizde kızımla 36+2 gunluguz normal doğum gözüküyor nasipse bebegimin kilosu 2.850 grm dün gittik doktora ♥️👼
FundaendeYaman Tontikinannesi insallah bakalım bazı doktorların eli ağır diyorlar gittiğim doktorun dili tatlı ama elini daha keşfetmedim haftaya kısmetse😂😂😂
Tontikinannesi Nihanucar Kesinlikle öyle.Ben burda çok yorumlar okudum berbattı, Çok acıdı vs .Ama hiç etkilenmedim.Bir de herkesin acı eşiği aynı değil.Gayet rahat girdim çıktım.40 saniye sürdü altı üstü 😊
Reshaa Nihanucar yalancı sancıda bile çok kötü oluyırum Allahım kolaylaştır zorlaştırma diye Rabbim kolay doğum nazip etain tüm hamişlere