Tgce_06 Kaktuscekirdegi benimde 21 haftalık daha hiç soldan hareket hissetmedim hep sağdan bence normal ☺️☺️☺️
Aslitk34 Kaktuscekirdegi Benimde öyleydi 24-25. Haftalarda solda da hissetmeye başladım şimdi sağ yoğun tabi ama solda da hissediyorum ☺️
MelteM2cck Kaktuscekirdegi maşallah Allah tamamına erdirsin. Yeri çok geniş yer değiştirir illa merak etmeyin. Ama bi yere çok alışırsa orda kalabiliyor benim ilk kızım da öyleydi. Karnımın bi yerinde sabit kalırdı. Büyüdükçe ortalanıyor yeri daralıyor çünkü
Kaktuscekirdegi MelteM2cck Allah razı olsun🤲🏻🫶🏻teşekkür ederiimm bilgilendirdiğiniz için hayır şimdi yeri geniş dolansana yavrum😂🤭
Dmtdzgn Şu anda 29 haftalığız ve ilk hissettiğim günden beri sağ tarafımda. Sağ tarafıma asla dönemiyorum. Komik gelecek ama sağ kaburgamı piyano niyetine kullandığını düşünüyorum 😂
MelteM2cck Kaktuscekirdegi sizi hisseder. Konuşun onunla. Karnınızı sevin bol bol hareket eder illa 🥰
Hilalaktscbk Kaktuscekirdegi Dur daha annesi güçlenecek bide beni iki büklüm ediyor. Muayenede doktor bile anladı seninkinin eli ağır olacak gibi çekeceğin var dedi geçen hafta 🫠 kurban olur annesi verene gelsin de boğuşucaz 🥹
Kaktuscekirdegi Hilalaktscbk maşALLAH rabbim sağlıkla kucağınıza almayı kolay doğum nasip etsin inşALLAH🩵🧿🐣🌸
Kaktuscekirdegi MelteM2cck ben ne konuşacağımı bilmiyorum ama aşırı komik geliyor çevremde de söylüyorlar konuş diye🤭🥹