Ben en çok domates aşerirdim poşet poşet tuza bandırıp yerdim 😅 tuhaf olarak da Ejder meyvesi canım istemişti işin tuhaf yönü hiç hayatım da yememiştim yemediğim şeyi nasıl canım çekti bilmiyorum 😅 siz peki kızlar 😅
Aşerdiğin En Tuhaf Şey?
Boncukveannsi Evet hep öyle oluyor bende yemediyim halde Sushi isdemisdim😂🤣🤣Birde hayva isdemisdim🤷♂️
Boncukveannsi
Hiç aşermeyen ben 😂
Çok asermedim ama son günlerde canım deniz kumu yemek istiyor çok 🥲
Bende domatese ve domates turşusuna çok aşerdim 🤓
Boncukveannsi birincide kıymalı yumurta 😂 ikincide kolalı jelibon 😂
Ben çıtır kabak reçeli bulmak için kendimi parçaladım en son annecim yaptı gönderdi bizim oralara özgü 🥲
Boncukveannsi salatalık turşusunu mayoneze banıp yedim 😂 bide kurutulmuş domates yedim çerez gibi
Boncukveannsi ben çok pişmiş dalak ve domates turşusuu halada çok yiyorum
Boncukveannsi ikinci hamileliğim ilkinde hiç aşarrmedim. Bundan da henüz aşermem olmadı
Boncukveannsi ilk hamileliğimde karpuz aşerdim mart ayında bide erik 😀 şuan ki hamileliğimde de daha başındayız ama etli pide ve çikolatalı pastayı çok istiyor he bide pizza olsam gömsem ay kız aklıma geleni istiyor şuan canım olsa da yesem off 😋
ilk hamileliğimde taş toprak duvar boyası gibi saçma sapan şeyler aşeriyordum.
Baknca ağlayasım geliyordu ya 🤣
MerveA7 şuan 11 haftalığınız 12 haftaya geçtik, bende ne görsem alasım geliyor 🤦♀️🤣
kiloda artıyor tabii ki. yok yemiycem deyip , yüzümü çeviriyorum. ama yiyorum vallahi.
ilk hamileliğimde de şuanki hamileliğimde de birşey istemiştim bulamamıştım. kayısı ve ya badem çağlası ve turşusu.
ama kütür kütür olmalı. yaşadığım ülkede yok malesef.
trendyoldan alacağım artık, ne zamana gelir bilmiyorum ama)
muzeyyenkomurkara ben kırmızı domates turşusundan bir defasında çok fena zehirlendim, ondan sonra korkuyorum.
kendinizi koruyarak tüketmeye özen gösterin ❤️
Boncukveannsi şaka gibi ama gerçek ilk hamileliğim ve rüyamda kar yiyordum uyandım deli gibi canım kar istiyordu söylediğim herkez çok gülmüştü bana
😂🙄 Çok şükür ondan sonra daha saçma sapan bir şey istemedi canım zaten artık sonuna geldim sayılır canım hiç bir şey istemiyor 😂
Bende sıgara külü aşeriyorum çok saçma ama elimde değil sanırım Demir eksikliği sebep oluyor takviye dışında Demir eksikliğini gideren alternatifleriniz var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum kızlar şimdiden çok teşekkür ederim ☺️