Deletedmom34 Kızlar bugün doktor balık yağı yazdı eşim aldı eczaneden. Hiç bir şey sormamış onlar da söylememiş. Aranız da kullanan var mı aç karnına mı tok karnına mı ? Ve suyla mı yoksa normal şekilde mi yutulucak?
BrcnBlgn Deletedmom34 Suyuyla yutulcak ilac deil gida takviyesi ac tok farketmio ama bn kahvalti snrasi iciyorum cnm
Gulayse0233 Deletedmom34 gıda takviyesi olduğundan üzerine aç-tok falan yazmiyorlar. Omega 3 kaynağı . Günde bir kez tok karına alıyorum ben de.
mrsdoruk Deletedmom34 isim nedir ilacın ? Genelde bunlar takviye edici gıdadır. aç veya tok fark etmez ama genelde hamileler tok karnına iciyo sabah ac karnına mide bulantısından dolayı kullanmıyorlar. Günde 1 icmeniz yeterlidir
Mimoza ozgecg kahvaltıdan sonra suyla almalısın bence ama eczaneye ayrıca sor istersen içeriğinde de yaZıyodur kanımca balık yağı önemli hem gebelikte hem de lohusalıkta ihmal etme
ozgecg Mimoza öyle kullanıyorum zaten. Süt ve süt ürünleriyle denk getirmemeye çalışıyorum sadece. Biraz önce ki mesajı ben yanlış okudum 👍
mrsdoruk Deletedmom34 canım bu folik asittir icinde de zencefil bulundugundan mide bulantını da önler aynı zamanda iyi bir haptır merak etme bu arada nerden biliyorsun dersen eczane calısanıyım ondan :)
Dilarayasemin Deletedmom34 bende içiyorum OSTIMAX balık hapı tok karnına içiyorum sabahları çok bulantım oluyo aç karnına demir hapınıda içiyorum onun için öğlen bişeyler atıstırdıktan sonra suyla içiyorum neticede hap direk yutamayız