Sumeyyeky Kahvemsi-05 15+3 de öğrendik biz doktor epey uğraştı hanımefendi kordonunu bırakmadığı için göremedik de sonra nihayet gösterdi 😁
Bebetoomm Kahvemsi-05 oğlum sağdaydı bunda solda gibi hissediyorum hareketi ise içimden birşey çekilir gibi gıdıklıyoda gibi çok garip😂
YeniGelinMeselesi Kahvemsi-05 herkesin gebeliğide vücududa farklı sizde bebeğinizi hissetmişsiniz evet zaten bebek olduğunu anlıyorsunuz o an cinsiyeti kız evladımın sizin ?😌
Meyranas Kahvemsi-05 ilk gebeliğimde 24 haftadan sonra hareketlerini hissettim şuan ikinci gebelik 14 haftada hissettim solumda kaydıraktan kayar gibi kayıp toplanıp bi anda kendisini açıyor sanki
petekceee Kahvemsi-05 böyle minik bir pıt. 21+4 de hissettim böyle karnım seyirdi anlık ama yani o zaman hep böyle olacak sanıyordum 😂 şuan tekme tokat girişiyor karnıma ayağını dayıyor geriliyor içerde . Cinsiyeti kız sağdaydı hep
semra2598 Kahvemsi-05 17. Haftada hissettim ben ilk gebelik çok değil ara ara hissediyorum 20. Haftada hala aynıyım böyle göz segirmesi gibi çok Hafif. erkek sağ tarafimda ama sağ sol meselesi herkeste aynımı bilmiyorum.
Mommybabyy Kahvemsi-05 17. Haftada midem de kelebek uçuyormş gibi hissettim hani böyle tümsekten geçerken içiniz Bi tuhaf olur ya onun gibi anlık bişidi 😍 sağ sol hangisi erkek kız bilmem ama bnmki sağdaydı erkek oldu doktor hep sağ kasığıma bakardı ilk haftalarda sonra her yerde gezio zaten
eylulmihrasmom Esrackc evet bağırsak mı bebek mi bir türlü emin olamıyordum ultrasonda hareket etti hissettim dedim tamam bu işte😂
balbadem1 Kahvemsi-05 evet kız olacak bende baya tembel bu kız diyordum ama büyüdükçe daha net ayırt etmeye başladım ☺️ insan hemen oluversin istiyor ama onlar daha çok küçükler dediğiniz gibi hissedilemeyecek şekilde hareket ediyorlar birde detaylıya gittiğim doktorum plesantan göbeğinde o yüzden de Braz geç hissedersin dedi
kubranurleo Ben 11+0 şu an ama bir kaç kez hissettim. Kelebek kanat çırpması gibi böyle pıt pıt şeklinde. Daha önce ameliyat geçirdiğim ve yumurtalık ve oradaki organlar alındığı için hep daha hassastı zaten o yüzden erken hissettim diye düşünüyorum.
Tubiku Kahvemsi-05 kizda daha gec hissediliyor diye biliyorum. Benim kiz 17 -18. haftalarda hareket başladı. Kelebek gibi degil de sanki içinde biri pit pit gaz saliyor gibi bir his 😂