Esra_Omer_21 1prensesannesi__ 1700 çok fazla canım ya 🥹🥹🥹ben hatıra amaçlı istiyorum uygun fiyatlı olsa daha iyi olur☺️
Esra_Omer_21 1prensesannesi__ valla buldum bi tane ikinci linkteki fiyat için cevap bekliyorum güzelde görünüyor alırsam duruma göre tavsiyede bulunurum😊
mucizem0111 Bebeqondan yaptırdım 12 parça 550 yaptırmıştım ozaman kampanya vardı aralıkta yaptırmıştım ilk oğlumdada orda yaptırdım solma falan yaşamadım yıkama tekniklerini zaten üstüne not etmisler çok kaynarda falan yıkamamak gerek baskı olduğundan
Imcea Bende burdaki yorumlara bakarak butikbebecik sayfasına baktım fiyat gayet makul 15 Şubat’ta fiyat güncellemesi gelecekmiş bende sabah modeli beğenip sipariş vermeyi düşünüyorum daha önce birkaç sayfa ile konuştum fiyat olarak bayağı fazla söylediler
Esra_Omer_21 cokbilmismom canım istanbul bebek tasarım sayfasından sipariş verdin mi güvenilir mi yada ettafında veren oldumu
cokbilmismom Esra_Omer_21 urasbebetasarimindan verdim ben 15 gün teslim süresi dedi gelince paylaşırım