Burcu35 naaazz yani bişeyde diyemem ki yanlış yönlendirmek istemem benim doktorum tekmelerden kaynaklı dedi sen yinede doktoruna danışmadan birşey yapma😊
Burcu35 Tugbamete vallahi diken olsa bu kadar olur o haftaları düşünemiyorum bile 😂 karnım gerilmekten acımaktan bi hal oldu☹️ Şimdi bide ayak dayama huyumu çıktı keyfimiz maşallah😂
Nnazli1996 naaazz benimde oluyo oyle biz bide daha çok kucuguz 14 haftaligim gaz.diyorum bend kendi kendime yada rahim büyüdüğü için olblir kotu birşey getirme bile aklina
Cileklipasta 14. Haftada göbek deliğimin etrafındaki acı ve ağrı için gittim doktorum idrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi ve dediği gibi çıktı enfeksiyondan dolayı ağrı olmuş. Bol su için ve kontrol amaçlı doktorunuza gidin bence.
snmtrhn Pelinizm evet kizlar gazdan oluyo gecen ben ole iki gun yattim gaz sorununu halledince duzeldi
Teonam naaazz 12+2 benim de ve benim de öyle ağrı gibi acı gibi karnımda bir his var burda post açıp sordum bende kimse yazmamıştı bana ne olduğunu bende merak ediyorum sayende öğreniriz inşallah
snmtrhn Pelinizm valla benim.sezeryan olacak dogum ben iyice yandim gaz sancisi bide bebekte gazli olmaz insallah