Aysen971 Crnn3871 neredeyse aynıyız benim uygulamada neden 17 mart gözüküyor acaba 🤦🏻♀️🤔 maşallah ne mutlu iriysede neden söylemedi acaba 😂
Crnn3871 Aysen971 normalde 16 marttı bu kontrolde 11 Mart’ta bekliyoruz dedi valla iri olması tabiki iyi ama sezeryan olursa diye endişeleniyorum normal Doğum istiyorum 🤦🏻♀️
Aysesare Elinsmom doktor kontrolüne beraber gitmeyin. Biraz hamileliğin tadını çıkar, hayatına müdahale ettirme
yyhulya Aysen971 vallahi napcaz bu yaramazlarla bilmiyorum bugün yüzünün yarısını dayamış zaten diğer yarısını da eliyle kapattı hadi kızım aç yüzünü dedim tepiği koydu ama yine de bana mısın demedi 😂😊 hayaller bi dahaki kontrole kaldı artık
Niss19 TimuinMeliskdem bnde oyle dusundum fakt makineleri bozuyomuď diede duydum yani evet kesin bir garantisi yok ama duyunca terrddut yasadim .s
Kbr19 Aysen971 benim kızımsa cok uysal hic rahatsız etmiyo annesini sagolsun bende uyutmamasini isterdim😄
Bayanminyon07 Aysen971 merhaba 😊 bende Mart annesiyim oğluşumla 27+2 olduk bizde günler geçmiyor çok heyecanlıyım 1200 gr olmuş 38 cm bugün kontrolumz vardı bizimde 😍