Hs4523 Aysen971 29+4 üz 27. Haftada 1200 gramdık 😊 haftaya kontrolüm var bakalım ne kadar oldu kızım😊 kıyafet dışında eksiklerim tamam haftasonuda toplu kıyafet alışverişi yapıcam başka eksik kalmadı çok şükür
Englishteacher Kızlar ben de 28+3 üm. Bişey sorcam sizlere şimdi 28 hafta bitmiş 29. Haftada olmuş oluyorum dimi? Kaç haftalık oldun diye soranlara 29. Haftadayım diyorum doğru yapıyorum sizce 🤔🤔
Prensleriminannesi 27. Deyim bizde şuan çok şükür bu güne geldik. 15. Haftadan beri hep tehlike var. Yattığım yerden hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorum. Tüm kıyafetleri hazır. Ama odasını ve Bebek arabasını Ocak ayına bıraktım. Geçen hafta kontrole gittiğimde 820 gr. Dı haftaya 28 olduğunda tekrar gidicem. İnşallah kilo almıştır. Erken doğma riski var midem almasa bile zorla yemek yiyorum oğlum için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aysen971 Prensleriminannesi allah büyük canım dikkat et kendine aynen bol bol dinlen yat herşey olur yeterki sağlıklı olsunlar zamanında gelsinler 🙏🏻
yyhulya Aysen971 vallahi napcaz bu yaramazlarla bilmiyorum bugün yüzünün yarısını dayamış zaten diğer yarısını da eliyle kapattı hadi kızım aç yüzünü dedim tepiği koydu ama yine de bana mısın demedi 😂😊 hayaller bi dahaki kontrole kaldı artık
Aysen971 kuyileyla kisteyle filan uğraşamam dedim yani ne beğenirsem onu aldım gayette iyi devam ediyorum 😂
Feelina Aysen971 bende bugün gittim 56 ile hamile kaldım suan 29+3 1.400 leri gördük 65 kiloyum ilkten çok tedirgin oldum kilo alamıyorum diye ama normalmiş son haftalarda daha çok kilo alınıyormuş
Aysen971 Feelina aynen canım bende 55le kaldım dün evde tartıldım 63 çıktım bugün drumda 65 cıktım tabi ayakkabı ceket dilan vardı üzerinde 😂
Englishteacher Emelinda yaa bence mantıklı olan o. 28 bitmiş 29un içinde olmuş oluyoruz yani hadi biri bizi aydınlatsın ☺️❤️
TimuinMeliskdem Niss19 genelde arkadaşlarım deterjan olarak dalan ve durunun granül deterjanları kullandılar memnun kalmışlr yunuşakta yapmış çamaşırlarını
Niss19 TimuinMeliskdem bnde oyle dusundum fakt makineleri bozuyomuď diede duydum yani evet kesin bir garantisi yok ama duyunca terrddut yasadim .s