Hs4523 Aysen971 29+4 üz 27. Haftada 1200 gramdık 😊 haftaya kontrolüm var bakalım ne kadar oldu kızım😊 kıyafet dışında eksiklerim tamam haftasonuda toplu kıyafet alışverişi yapıcam başka eksik kalmadı çok şükür
Emell Aysen971 27+6 da gittik gecen cuma 1150 gr di minnosum. Simdi 28+3 uz. Hizla buyuyoruz insallah saglikla
burcuozturk Bizimde 5 mart❤️❤️ 30 haftalık olduk bugün doktor kontrolümüz vardı 1600 gram 42 cm olmuşuz🧡❤️❤️
Ozlemsvr Aysen971 bizde happy mom programına göre 28. Ultrasonda göre 29 olduk. Geçen hafta 1150 kg felan dedi. Miz bekliyoruz inşallah. Gayet sağlıklı çok şükür. Allah herkese hayırlı evlat ve kolay doğumlar nasip etsin 😊💕
Aysen971 Elinsmom ciddi misin sen neden karışıyor okadar ne saçma 🤔 kimsenin dedipine bakma canım bu bebek senin kendi kararlarıbla hareket et!
Elinsmom Aysen971 o öyle yaa, her şeye ne gerek var diyo. Test yaptırıyorum ne gerek var, ultrasona ne gerek var, ilaç yazınca ne gerek var. Bunalttı iyice. Ben de bi şey söyleyemiyorum
Emell Aysen971 saglikli olsun da kilo boy vs kismet. Benim 2. Gebeligim.ilkini agir bi anomaliden dolayi sonlandirmak zorunda kaldik. O yuzden once saglik hepimizin yavrularina
deryayillmaz Aysen971 29+4 şuan en son 28+4 de muayane olmuştum 1,214gr 37cm 32 haftada muayane minnoşumu merak ediyorum 👯
Aysen971 Elinsmom allahım ne acayip insanlar var ya onu ne ilgilendiriyormuş acaba bence usülünce konus yani omu doğurucakmış 🤦🏻♀️
Aysesare Elinsmom doktor kontrolüne beraber gitmeyin. Biraz hamileliğin tadını çıkar, hayatına müdahale ettirme
gnccnszmhappy 27+1 olduk bgn 😍 2 hafta önce 964 gr dı bakalım 31. Hafta gidicez 🤩 bel ağrısı fena halde etkiliyor 2 gündür kızlar kasılmalar da cabası
Ozlemsvr Aysen971 bizde biraya göre 28 ultrasonda göre 20 olduk. Geçen hafta 1150kg dedi. Sağlıklı çok şükür. Hazırlık olarak da anneannesi beşik takımı yapicak bende tanıdıktan elbiseler zibinlar felan aldim 15 tatilde onları yıkayacağım. Bir de bu ay bebek bezi ve yeni doğan bebek seti aldim sleepynin. Arabasi puseti var. Bir daha ki ay lohusa takimi depend ateş ölçer ve iç çamaşırı alırsam daha da bir eksik yok herhalde. Allah sağlıklı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin herkese 😊💕
eMineHrn3807 Aysen971 28+3 olduk bizde oğluşumla 1kilo700gram kilo 39 santim boyu olmuş tosbiş oğlumun🤭😉😊
Leyla93 Bizde 30+2 günlüğüz geçen hafta 1250 gramdı oğluşum bakalım ben hep şubat olur die düşünüyorum ama nasip bakalım hazırlıklar da bitmek bilmiyor oda takımını aldık şubatta gelicek çoğu eşyasınıda aldım hastane çıkışları kaldı ve altan giydirmelik pijama zıbın var yarında nasip olusa bebek arabasını alıcaz kendime daha hiçbişey almadım hastalıktan biraz geri kaldı herşeyim inş yetiştircem🤗