Ays2119 Ebrarabla_06 hepisini yaptım 😂😂 bebeği ilk sağda hissettim tabi şuan büyüdü heryerde hissediyorum 😊 çin takvimi Rus takvimi hepsi erkek kan yenileme kız 😊 bütün hurafelerde erkek çıkıyor yüzük , bıçak makas olayı hepsi erkek çıktı bakalım ne olcak siz bana tahminde bulundunuz erkek dediniz bu arada 😊
Ebrarabla_06 Ays2119 Kız ben ilk hissettiğimde solda hissettim Ama şu an biraz daha büyüdü ya hep sağda atıyor hep sağda Benim de için takvimi kız Rus takvimi erkek diyor Ben makas bıçak yapmadım daha onu da yapacağım ama kız ben erkek değilse mutlaka erkek çıkacak bakalım ne diyor doktor ne olursa bana yaz Çok merak ederim 😂Sağlıkla gelsin🥰
meva_apo25 Ebrarabla_06 benimki de öyle Çin erkek Rus kız diyor bebek sağda benim öyle çok nadir de olsa bi kıpırtı hissediyorum şuan
Ays2119 Ebrarabla_06 Ebrarabla_06 aklımda zaten hemen yazcam sana bu arada 12 haftalıkken kıza benziyo dedi ama net görmedim kesin diyemem dedi netlesince yazcam 😊😊
meva_apo25 Ebrarabla_06 bende genelde ekşi yedim tatlı hiç istemedim kızlarımda tatlı severdim ikisindede bakalım nolcak
2prensesannesiiii Ebrarabla_06 çin takvimi sata göre değil balım onu net öğrendim mesela 26 şubat adet görmüş bi insanın hamile kaldığı ay marttır 14 15 gün ekliyorsun benim rus erkek çinde erkek çıkıyor bakalım
Ebrarabla_06 2prensesannesiiii Ben şimdi anlamadım ben mesela 6 Ekim’de adet oldum onu ne yapacağım sen hesaplarsın olur mu Çünkü ben bu tür durumlarda gerçekten Aklım duruyor
biranne__ 2prensesannesiiii Bunu bende düşündüm hamile kaldığın tarih önemli bencede diye o zaman benim erkek çıkıyor bütün testlerde
Ebrarabla_06 meva_apo25 ben kızım da ekşi şeyler yedim hep fazla da değil ama ben bu bebeğim de de ilk başlarda biraz tatlı canım istiyordu şimdi yani İkisi de pek fazla istemiyor canım bakalım ne olacak 🤭
Fatoss-16 meva_apo25 benim kizkardesim deli gibi tatli yedi hamileliginde erkek oldu 😅 ekşi tatlı meselesi bence doğru değil
Rabiul Ebrarabla_06 Çin takvimi Rus takvimi erkek , bebiş hep sağ tarafımda yüzük denemedim buradaki bütün ultrasonlarıma erkek dediler sonuç PRENSES 👸 😂
Elamomy Ebrarabla_06 bıcak makas sen bılmedrn ıkı yastık altına koyulur . Bıcaga oturursan erkek Makasa oturursan kız bende tutmustu
Ebrarabla_06 Elamomy Hemen şimdi gidip görümceme yaptırmam lazım😂 bende yüzük testi İlk o bebeğimde yapmadım Çin takvimini Kızımda yaptım doğru çıktı Rus takvimini bunda yaptım ama daha Cinsiyetim belli değil
Ebrarabla_06 sedanur4004 Ben de kızım da tutmuştu Çin takvimi kan yenileme bunda kız diyor ilk bebeğime hiç yapmamıştım Bu tür şeyleri bilmiyordum🤭
gamze6606 Ebrarabla_06 solda hissediyordum, ekşi şeyler, limon, turşu yiyordum sürekli, tatlıdan tiksinmiştim görünce bile midem bulanıyordu, kızım olacak inşAllah 🌸 tabi bu hurafelerle çok alakalı degildir ama arada bir tutuyor😂
Ebrarabla_06 gamze6606 ben bu bebeği hep sağda hissediyorum kızım da ekşi şeyler yedim inşallah Sağlıkla gelsin Tabii Arada sırada yanlış da olsa bazen hurafeler tutuyor😂
12345bynmerakli Hiç bir şekilde inanmıyorum. Doğruluk payının olduğunu da düşünmüyorum… eskilerin uydurma lafları can sıkabiliyor. Kızım olucak, belki sırf bu söylentilerden dolayı 648393 kere cinsiyetine baktırdım. Yok seninki kız değil yanlışın var karnın top gibi değil, yok bebeğin sağda/solda Yok kız annenin güzelliğini alır sen çirkinleşmedin Yok burnun büyüdü. Hayır kime neyi inandırmaya çalışıyoruz 😂 psikolojik baskıdan başka bişey değil… herkes farklı her hamilelik farklı bi iki kişide böyle oldu diye doğru olduğu anlamına gelmez
Ebrarabla_06 12345bynmerakli Canım Zaten ben de inanmıyorum evde tek başıma Canım sıkıldığı için kendimi hep tür şeyleri yaparak vakit geçiriyorum ya da Sizlerle paylaşmak için yapıyorum Evet gerçekten öyle diyorlar Sen Cinsiyetin ne söylersen tam tersini söylüyorlar her hamilelik kendisine ve kişiye özeldir Tıpkı bebeğin gelişiminin sadece bebeğe özel olduğu gibi❤