Burcu9125 cansuko7 bizim evde hiç eksik olmuyor artık😅Markete girince ilk işimiz salatalık almak. Ben de kızıma hamileyim. 6 bucuk aylığız şu an. Hayırlısı ile alırız bebişleri kucağımıza inşallah🙏🏻
Ayse014 Burcu9125 bende 8 buçuk aylık hamileyim en başından beri limonlayip havuç yiyorum işin garibi yemezsem günüm geçmiyor😆 doğumdan sonra da böyle yer miyim ki
Burcu9125 Ayse014 afiyet olsun yarasın🥰Valla bilmiyorum ki hamileyiz diye mi böyle canımız çekiyor. Aşerme gibi değil yiyesim geliy73 benim sadece. Yiyince mutlu oluyorum
Burcu9125 Ebrar042 hahhahah yarasın bebişlere😂Tuzlayıp tuzlayı yiyorum ben de. Aşerme gibi değil ama böyle sürekli aklımda salatalık yemek var
Ebrar042 Burcu9125 inşaAllah 😂 aynen bende öyle tansiyon sıkıntımda yok şükür tuzlayıp yiyorum bol bol 😁
mickey Burcu9125 Geçen gün eşimin arkadaşı geldi ziyaretimize eve girer girmez parfümü burnuma salatalık gibi kokmaya başladı 😀 Ertesi gün hemen taze salatalık aldırttım soydum soydum yedim. Parfümü nasıl salatalık kokusuna benzettim hala anlamıyorum 😅