Burcu9125 Salatalık severdim kahvaltıda yemeklerde salatada falan yerdim ama hamileliğin başından beri elimde salatalık ortalıklarda gezer oldum😅Eşim eve salata dayanmıyor diye dalga geçiyor :) Allahtan zararlı bir şey değil.
br2023 Burcu9125 bende domates yemeye doyamıyorum git gel yiyip duruyorum en son artk alınmasn dedim şişicm yoksaa🤦🏻♀️
Burcu9125 Zeze12 elma da çok severim de kendimi bildim bileli karnımı ağrıtıyor😅Ama ben de sürekli tüketmeye çalışıyorum çok faydalı elma da.
Burcu9125 Ayse014 ohh maşallah su ve süt yapıyormuş diye biliyorum😅Ben de çok severim. Salatalık sulu sulu çok hoşuma gidiyor şu dönemde
Burcu9125 Merve1414 çok şükür mide bulantısı yaşamadım hiç. Şu an 6buçuk aylıgım ben hala devam ediyorum sulu sulu çok hoşuma gidiyor az tuzla😋
Ayse014 Burcu9125 bende 8 buçuk aylık hamileyim en başından beri limonlayip havuç yiyorum işin garibi yemezsem günüm geçmiyor😆 doğumdan sonra da böyle yer miyim ki
gokyuzununogrencisii Burcu9125 ben 3 aylıktan beri mandalina delisiydim temmuzda mandalina portakal aradım o kadar yedim ki gün içinde artık yiyemez oldum 🤦🏻♀️😂 şuan ise havuç yiyorum gün içinde elimde oluyor hep 🤓 doğuma son 15
Burcu9125 gokyuzununogrencisii oh maşallah siz bitirmişsiniz😅Darısı başıma benim daha 2,5 ay var🙏🏻Havuçta çok severim şu ara gebelik şekeri çıktıgı için doktor yeme dedi patates havuç
br2023 Burcu9125 tek seferde 3 tane fln yediğim için sistigimi hissediyorum🙄eskiden de seviyordum ama şuan bi daha fazla sever oldumm🙂
Burcu9125 br2023 3 tane şişkinlik yapabilir evet. Bir de akşam 6-7den sonra yenilmesin deniyor domates için sindirimi zor diye
Burcu9125 Zeze12 genetik olabilir elma çok faydalı aslında ama ben de niyeyse karın ağrısı yapıyor halamda böyleymiş
Burcu9125 cansuko7 ayy yeminle başım sıkıştıgı an canım başka şeyler çektiği an ilk olarak elim aynen bu şekil tuzlu sulu salatalıga gidiyor😍Hele tazeyse 3-4 tane yiyorum😋
cansuko7 Burcu9125 benim de öyleydi kızımda🥰 mide bulantısına da iyi geliyor. şimdi 10 haftalığım henüz başlamadım salatalığa ama sizin yazınızı okuyunca canım istedi yine akşam aldıracağım eşime🤭
Burcu9125 cansuko7 bizim evde hiç eksik olmuyor artık😅Markete girince ilk işimiz salatalık almak. Ben de kızıma hamileyim. 6 bucuk aylığız şu an. Hayırlısı ile alırız bebişleri kucağımıza inşallah🙏🏻
Boncukk123 Burcu9125 canım midede gaz yapıyor ya dikkat et 😂 ama evet tok tutuyor iyi oluyor bir de cok guzel yıkamaya çalış 🌸