cicekgibii_ Kizlar lutfen dua edin bana sizin dualariniz kabul olur riskli bi ameliyat olucak cok stresliyim korku var icimde dua edin ameliayatim guzel gecsin, bebegimi kucagima aliyim 😢
MorKelebek54 cicekgibii_ rabbimin izniyle sag salim cikarsiniz insallah kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ne ameliyatı kuzum bu hemde riskli bi ameliyat dedin kotu bisey yoktur insallah
OVAm cicekgibii_ rabbim ya şafi ismiyle şifa versin inşallah, korkmayon iyi düşünün güzel sonuçlarla çıkarsınız inşallah , bebişinize güvenin onun varlığı size destek olacaktık çok geçmiş olsun 🙏🙏
Medos123 cicekgibii_ çok çok geçmiş olsun. Rabbim seni evladına evladınıda sana bağışlasın inşallah. Hiç korkma aklına kötü bir şey getirme. Bnde 34+4 de doğum yaptım ikizlerime masada kalma ihtimalim vardı kan değerim çok düşüktü. Hiç kötü düşünmedim. Çok şükür hem ben hem bebeklerim sağ salim çıktık o ameliyattan. Sizde öyle olun inşallah 🥰
aslhnkrts9 cicekgibii_ çok geçmiş olsun Allahın izniyle su gibi geçer inşallah ameliyatınız bebeğinize sağlıkla kucağınıza alırsınız
cicekgibii_ MorKelebek54 aminn tesekkur ederim plesanta akreata bebegin esi hem rahim agzini kapatmis hemde rahmin kas dokusuna yapismis mesanemede yapismis ilk mesaneyi onarcaklar,sonra rahmi rahmin alinma durumu cok yuksek, cok kanamali olcak dediler
buseyusuf27 cicekgibii_ rabbım tez zmanda şifa versın cnm bnde 15+6 dayım bnmde rahmı kapatmıs 20haftada yukarı ckması beklenıyo yapısma ıhtmalı varmıs oyle olursa erken doğm dedıler son aylarda surklı kontrol dedıler ve bnm oldgm yerde yapılmyo kanamalı oldugu ıcın unıversıte hastanesne gtmen lazm dedıler dua edyorm rabbm korusun bnıde bebegmıde senıde tez zmanda en hafıf hasarla saglıkla cıkarsın ınsallah 🤲
ikizmom94 cicekgibii_ Rabbim korusun kolaylaştırsın Şafi adıyla şifa versin inşallah hersey umdugunuzdan daha hayırlı şekilde ilerlesin sağlıklı sıhhatli kavuşun evladınıza 🤲🤲🌸
cicekgibii_ buseyusuf27 amin canim insallah cikar seninki yukariya bol bol dinlen bende 29. Haftama kadar ozel takipliydm uniye yoblendirildm hayirlisi olsn hakkimizda
yorgunanne_ cicekgibii_ inşallah sorunsuz bir ameliyat geçirirsin bebisi kucağına alırsın cnm Allah yardımcın ve yardımcımız olsun inşallah
aslhnkrts9 cicekgibii_ sizde bana dua eder misiniz erken doğum riskim var benimde çaresizce bekliyorum daha 28 haftalık 🥹
cicekgibii_ aslhnkrts9 insallah zamaninda hayırlı bi dogum olur canim benm Allahim yardim etsin sana Insallah umdugumuzdan guzel olur hersey Allahım yardm etsn tüm gebelerimize
1cocuklumom cicekgibii_ rabbim tez zamanda şifa versin bende 4 gün önce oldum riskli ameliyat dedi doktorum rahim mesane iç Organlae birbine yapışmıştı uzun sürdü ağrılı ama 4gün bugün geçti sizinde inşallah iyi geçer bebeğinize sağsalim kavuşursunuz