Bhyshn Mineee12 normal canım daha küçük diyorlar doktorlar bi gün yada 1 hafta bekletiyorlar geç döllenme oluyor diye içini ferah tut sağlıkla görürsün inşallah
gokkusagiii Gulseren-85 bnde 16+1 haftayim hissetmiyorum daha. Arada hisssediyo gibi oluyorum ama emin degilim.
Suhiss gokkusagiii ben 20 küsüre kadar hissetmedim ck sinir bozucu bir durum ama olabiliyor. Plasentasi on duvardaymis bebek de kucuk ve güçsüz olduğu icin tekmeleri hafifmis ve tekmeler plasentaya denk geldigi icin hissetmiyormusum
Mamedova2023 Merhaba bir şey sormak istiyorum sizden adetimden 10 gün geçti test yapıyprum negativ çıkıyor huc adetim gecikmezdi ilk defe böyle oluyor gec döllenme ola bilirmi? Bunu yaşayan olduçu sonradan pozitive döndümü?
Julide92 Mln üzülme hiç en az 3 hafta var ve toparlar ilk kızıma hamilelikte bana da 35.haftada 2500dediler ağladım durdum 38+5de 3410gr doğdu
Maydogdu34 Merhabalar benim de 35. Haftada 2391 kg ve normal demişti doktorum. Bu perşembe 37 olacağız o zaman bakalım ne durumdayız 🌸