Kubranur0774 gulbahargulcan 30+6 haftalığız bugün kontrolümüz vardı. İki hafta önde gidiyor dedi doktorumuz kilomuz da 2019gr olmuş maşallah
Nur_Alp Mln ben gece uyuyamıyordum 😂 34. Haftada gitmiştim 2300 dü genelde hep alırdı bu sefer çok az almıştı kaç haftadır az alıyordu korktum üzüldüm eşimle tartıştım dedim sen beni strese sokuyorsun ondan 😂🤦🏻♀️ ama alakası yok son haftalarda almaya başlıyorlar 36. Haftada gittim o kadar güzel kilo almıştı şaşırdım sadece vitamin ilaçlarınızı aksatmayin dikkat edin inşallah hiçbir sorun da olmaz zaten yok da biz kendimiz takip üzülüyoruz bir de kimse ile kıyas yapmayın her bebek her hamilelik bir değildir
Mln Nur_Alp ay ben de 36 da gidicem bakalım evet takıyoruz direk öyle söylenince vitaminlerimi felan alıyorum hep aksatmıyorum ama stres yapmamak lazım o daha zarar takmamaya çalışıyorum bende yemeye devam 😇😇
electus35 gulbahargulcan 32 haftalık şu anda ama 31 haftalikken doktor ölçtü. Boy 41 cm, kilo 1770 gramdı o zaman 👶💙
Kizaniminanasiyiim Mln bebeğiniz sağlıklıysa ve ciğerlerinde hi sıkıntı yoksa düşünüp moral bozmayın boşuna doğurunca belki en güzel şekilde anne sütüyle tombalak bi şey olacak önemli olan sağlıklı olması benim ablam tarama testlerini yaptırmak istemedi bende dahil bende yaptırmadım neyse detaylı ultrason zamanı ona down sendromu dediler yeğenim için ve cok küçük kaldığını falan söylediler özeldeydi takibi bırakıp devlete gönderdi hatta ilk olarak 3650 doğdu 38haftalık ve şimdi görün hastalıkla alakası yok sağlıklı sıhhatlı bi kızçemiz var ama 9ay boyunca onun psikolojisini ablamın moralini görmeniz lazımdı hee şeyi kafanıza takmayın o yüzden ilk olarak bebeğin sağlığını ve huzurlu olmasını düşünün gayet iyi şuan her şeyi
Mln Kizaniminanasiyiim çok teşekkür ederim haklısınız sağlığı şükür iyi zayıf olacak dedi işte direk öyle deyince bi kötü oldum ama bugün dediğiniz gibi diyorum olsun sağlıklı olsun sonrasında alır Allah’ın izniyle diyorum 🥹🥹
Suhiss En son 33te gittiğimde 2500 grdi simdi 34+3 bilmiyorum kac olduk ben de 70le hamile kaldım simdi 86🤦♀️
Ayax Bugün kontrolümüz vardı, 35+3′te kilosu 2900, boy 49 🤍 biraz iri bir bebek dedi doktorumuz ama bakalım hayırlısı 😊