Gulseren-85 @gulbahargulcan 14+6 ama kilosunu Bilmiyorum bu haftada kaç kilo olması gerekiyor birde hareketini hissetmem için erkenmi
gokkusagiii Gulseren-85 bnde 16+1 haftayim hissetmiyorum daha. Arada hisssediyo gibi oluyorum ama emin degilim.
Demetrana scucer Ultrason kağıdında FL yazan kısmı 7 ile çarp boyunu anlarsın ama bu haftada bebeğin alanı çok dar olduğu için doğru olmayabilir
Nur_Alp Mln kilosu iyi ya bende öyle taktım kafama üzüldüm 2 hafta sonra gittim maşallah çok güzel kilo almıştı asıl kilo alacağı haftalara gelmişsiniz sağlıklı olsun da kilo pek önemli de değil üzülmeyin stres de yapmayın ki bebek etkilenmesin 🤍
Mln Nur_Alp çok teşekkür ederim inanın içim içimi yedi hani beslenmem de güzel ona rağmen böyle olunca kötü oldum ama stres daha kötü 😇
Pinark92 Caglackgz7 hayır gayet normal merak etmeyin boy için benim 2 hafta geriden geliyo mesela 32 haftada normal boy 42 olmalıymış ama bu geriden gelmesi 1 cm filanmış . İçiniz rahat olsun herşeyi normal sizin
nilguneker Gamzenur123 benimde 31+6. Üç gün önce 1550 civarı demişti yarın tekrar gidicez bakalım doktora, sağlıklı bir bebek dedi doktorum bana
persefoni Mln yok ya bilemezler onu korkmayın son ay günde 25-30 gr alır diyorlar bazen doktorlar da insanı strese sokuyor :)
Cnuryasar Bugün gittim 28+0 1220 gramdı boyu da 38 santim😍 güzel kızçem büyüyor günden güne artık 30 da tekrar çağırdı sanırım artık 2 haftada bire düştü
KbK Mer3459 bizimde 19+3 olduk 🧿ama en son kontrolde doktora sormayı unutmuşum haftaya öğrenicez artık
BusraMustafa21 31 hafta olduk Allah’ın izniyle cuma günü gittim 1.500 Gr dedi biraz zayıf ama riskli değil dedi sizce cokmu zayif