Elsa2019 Bugün 32 haftalık oldu kontrolde 1800 doktor iyi diyor ama biraz zayıf gibi boyu da 42 cm. Bebeklerin kilo alması için ne yapmak lazım kızlar, gebelik şekerim var her şeyi yiyemiyorum
Rabiul nazlitopak 11. Haftada erkek demişti ama kordonmuş 🙈 tekrar gitmemiştim normal kontrolümde gittim 16. Haftada kız olduğunu öğrendik bende erkek bekliyordum çünkü Maşallah 🧿 pek hareketli 13. 14. Haftadan beri hissediyorum hareketlerini
Tupbebekile Pamuk7 Zeynep kamilde 40 hafta 3.800 Luk bir kadına normal olabilir 4 kiloya kadar demişti ama sizinki 35 te böyleyse 40 ta sanırım normal zor olur . Sağlıkla gelsin inşallah ❤️
071018 Pamuk7 aynı soruyu bende merka ediyorum doktor iri bebek dedi ama ben sezeryan istiyordum doktor normal dedi kilolu olunca sezeryan dermi acaba
Tupbebekile Mln gayet iyi bence maşallah 34 haftalık 2.100 kızım doktor iyi dedi 35 haftada 2400 neden kötü olsun ki
Esrapmuk -Hilal- merhaba doktor bunhaftada hu boya ve kşloya az dedi mi Bnmki de böyle aynı ama çok az
Pamuk7 071018 Ben normal istiyorum, ama doktor dedi 40 kadar gelmezse eger ozaman normal yapamazsin sezeryan olmasi lazim ama istersen 38de suni verelim normal olmabilir ozaman dedi..
Bhyshn GE-20 geçen hafta perşembe günü gittim duymadım ama doktor gösterdi gördüm daha küçük dedi cuma günü tekrar gidicem duyarım bu sefer inşallah