Tontikinannesi Yarenelibol Aktarlarda da var canım.Ben inanıyorum inşallah ben de yapicam.Ben aktardan aldın 😊Ama kalpten inanmak önemli.
Annesininmucizesi Umutdeniz kaldım ama o otla mı bilmiyorum çünkü üzerinden nerdeyse 2 yıl geçmişti içeli 😊
Hanne Trabzonli Bende aldım hastane çantama koydum Doğum başlayınca yapicam insaAllah faydası olur. Şifa Allahtan.
naaazz Trabzonli nedense inanmiyorum hersey allahtan hersey onun emrinde ol derse olur olma derse olmaz ot mu belirlicek duymadimda hic
Annesininmucizesi Umutdeniz bnce de 😅😅 ama çok inanarak içtim diyemicem rabbim nasip etti bugüne nasipmiş😊
Senayemre Yarenelibol aktarlarda var kilosu 250 ye sordm ben 1 tane alsan yeter 15 lira felan tutuyor
Hasretzeynep Trabzonli ışte onu bilmiyorum kim bilebilir ki 🙄 ben herşeyden önce çok dua ettim duaları var onları okudum yasin okudum yani birçok şey yaptım elhamdulillah ki sağ salim doğurdum
Trabzonli Hasretzeynep anladım cnm cok şükür darısı bize inşallah. Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin 🤗🙏🏻