Fatima04 Btlbet bendee ayni siz dediginiz gibi enseden baslıyo basimin tepesi zonkluyor ani hareketler fln basim fena zonkluyor 14 haftalik hamileyim her gün agriyor siz neden oldugunu bildinizmi?
Zey__23__ Benim ense kökümden yukarı doğru komple kafam ağrıyor 3 4 gündür sürekli doktora gittim bugün baş ağrıları için henüz erken dedi çok da hamileliğe bağlama dedi doktorum sağlık ocağı da B12 çok düşük o da yapar dedi hepsi farklı birşey diyo valla
Yasemin222 Zey__23__ o haftalarda oluyor maalesef bende yaşadım parol kullanabilirsin günde 1 tane sıkıntı olmaz demişti doktorum hafifletiyordu en azından
Zey__23__ Yasemin222 evet öyle yapıyorum mecbur bugünlük iyiyim çok şükür böyle devam eder inşallah 😊
Buseirgit Zey__23__ size tavsiyem bol su için ve migren taşı biraz iyi geliyor ben dondurucuya koyuyorum buz gibi sürünce hafifletiyor
Seldahilal Zey__23__ ben 18+6 gebeliğin başından beri ağrıyor her iki güne bir doktor arada parol icebilirsin dedi ama hiç içmedim içmek istemiyorum sabrediyorum
Zey__23__ Seldahilal içebilirsiniz kendinizi zorlamayın çok ağrıyorsa büyğn doktorlar içilebilir diyor sonuçta