Zey__23__ Haftafayız son 1 2 haftadır başım ağrıyor sık sık hele 3 gündür düzenli olardk ağrıyor biraz önce de midem de herhangi birşey yokken çıkarttım yaşayan var mı
Buketmurooo Zey__23__ çok geçmiş olsun malum ilaç kullanılamıyor ama ben size şu kokulu Kore ürününü tavsiye ederim doktorunuza sorun tabi ben onu kullanıyorum rahatlatıyor en azından
iremd-1798 Zey__23__ bende de aynı durum var baş ağrısından ölüyorum bazen bir de çalışıyorum dayanılmayacak şekilde ağrım oldu. Ayrıca benimde ara ara ortada bir şey yokken midem bulanıyor ve istifra ediyorum. 17+1 haftadayım. Çok zor durumdayım umarım geçer kısa sürede. 😟
-05-04-20- Zey__23__ ben genelde eski yöntem patates sarıp karanlık bir yerde dinleniyorum ayrıca enseme de soğuk uyguluyorum baya iyi geliyor
Mucizem_01011 Bende de baş ağrısı sürekli olmaya başladı 16+3 haftalık şuan 1 haftadır var bazen kafamı koparıp atasim gelio
Zey__23__ Mucizem_01011 aynen sormayın bugün kafamı duvarlara vurasım geldi valla bi de üstüne çıkarınca korktum gebelik zehirlenmesi falan olabiliyormuş
Btlbet Mucizem_01011 ah bende de aynısı kafamın ici sanki basınc baskı dolu.yürüdügümde ayaga bastıgımda zoknlıyor rwmem.sende de var mı bunlar
Zey__23__ Sihirlimom çatlıyor resmen başım beynim zonkluyo ilaç içiyorum mecburen çok darda kalınca parol zararsız diye onu içtim valla
Btlbet Zey__23__ cok gecmis olsun canım.sanırım bu ara herkeste var havalardan dolayı olabilir.bende 21.haftadayım bole bas agrısı görmedim doktorum serum verıyor bana .kadam zonkluyor resmen.yürüdügüme sanki kafama basınc oluyor sizde de var mı
Btlbet iremd-1798 gecmis olsun.bende de aynı durum.bende basımda basınc sanki yürürken kafanın digerl taraflarını tutuyorum:.sizde nasıl oluyor
iremd-1798 Btlbet bende de öyle tuvalete bile gidiyorum mesela oturduğumda başıma sert bir şeyler vuruyor gibi oluyor çok değişik bir şey. Ama aşırı ağırlık oluyor her hareketimda sağa sola ağrılar giriyor gibi 😭
OktaycanveAnnesi Bende 23 haftadayım 20.haftada olmuştu Şuan yine oldu su içiyorum bolca ama pek faydası yok bir de beynim sallanıyor gibi tuhaf neden oluyor ki acaba :(
Btlbet OktaycanveAnnesi bende 21. Haftada basladı.ben bole bir bas agrısı bu zamana kadar yasamadım.onume egince kafamı daha beter.aynen bende sizin gibi sallanıyorum basımın dinleri enseden baslıyor sanki acıyor basınc uygulamııssın.sizde de bole mi
Zey__23__ OktaycanveAnnesi ense kökğmden yukarıya doğru ağrıyor benim de boynum başım şakaklarım komple ağrıyor🥴
Fatima04 Btlbet bendee ayni siz dediginiz gibi enseden baslıyo basimin tepesi zonkluyor ani hareketler fln basim fena zonkluyor 14 haftalik hamileyim her gün agriyor siz neden oldugunu bildinizmi?
Btlbet iremd-1798 neden bole oldu bende anlamadım havalardan diyorum ama.aynen benimde basım ole basınc hissi ensem basım iki yanı sanki baskı görüyor
iremd-1798 -05-04-20- işten izin alamadığım için böyle bir imkanım bulunmuyor ne yazık ki ama yarın kolesterol şeker vs hepsine baktıracağım 😟