gokcegn21 Ftsky 8 haftalık bulantılarim çok yaa ne yesem dokunuyor ilk gebeliğim öyle değildi çok rahatı bunda kötü gidiyor 🥺
Serife3304 Ftsky bende 7 haftalığım 2.gebeliğim ama çok kötü geçiyor bulantım var bu sabah kustum inşallah devam etmez. İlkinde çok rahattım ama bunlar ikiz olduğu için sanırım zor geçecek gibi görünüyor
Mommyy0668 Ftsky 19 ocaktan beri progesteron kullanıyorum 3 tane de iğne vuruldum uzun bir süredir kanama leke yoktu iki gündür akşamları oluyor ister istemez endişeleniyorum
Ftsky Mommyy0668 bende progesteron kullanıyorum adet olcakmış gibi ağrılarım oluyor .. sırtım çok ağrıyor
btlalbyrk gokcegn21 prilam dr yazdı doktorum bende 2 hafta çektim berbatmış ilaç o kadar rahatlatıyor ki bir tek buzdolabını açamıyorum onu açınca kokudan bulanıyo midem geri kalanı rahatım sende doktoruna yazdırabilirsik
Ftsky Kubhar-21 doğru valla her gün uygulamaya bakıyorum 😃 umarım bizlerde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
Ozgis1s Bende 10+2 yim an itibariyle 🤰 ağustos sonu eylül başı olur muhtemelen doğumum. Bu hafta itibariyle mide bulantılarım azaldı kızarlar galiba dendiği gibi 12. Haftada sıfırlanmış olacak inşallah. Geceleri deliksiz uyuyamıyorum sadece sizde de bu durum var mı? Çok bölük pörçük uykularım tek sıkıntım o çok şükür 😻 @Ftsky Hasel0503 Kubhar-21 Mommyy0668
Hfzegnes Mommyy0668 ben hem hap hem iğne yedim dusuk önleyici kahverengi leke geliyordu yoğun yani birkez geldi bunları yazdi progestan bide hormon ignesi
Hasel0503 Uygulamaya göre 5+3 doktora gore 4+3 aşırı uyku gelmesi yorgunluk halsizlik bas agrisi sirt agrisi bozuk psikoloji, sinirlilik, aglama istegi, bogulma hissi nefes darligi her turlu durum var ikinci gebelik nasil gecicek bilmiyorum
Ftsky Hasel0503 bende de sırt ağrısı çok bide bugün sanki adet olacakmiş gibi ağrılar oluyor . Bide hep uykum geliyor hiç bişi yapasım yok
Merve_31 Ftsky şuan aynı durumdayız benimde sırtım kopacak gibi ilk gebeliğim düşüktü sizce progesteron kullansam mi randevu gününe kadar ya
Kubhar-21 Ftsky 😂😂 ben bı doğrsam diye düşünüyorum ortalıkta Yaz gelsin diye bekledim şimdi bian once sonbahar gelsin diyorum haha😂😂😂
chrysanthemum 8+2 oldu bugün hiç bulantı yasamadım sımdıye kadar, uykum oluyo sadece. Tuvalet sıklıgım arttı bakalım
yeni-annelik chrysanthemum benimde 10+1 mide bulantım yok aman nazar değmesin böyle geçsin sürekli uyku hali bende de var sabah erken kalkamıyorum yataktan çıkmak istemiyorum
Kubhar-21 Ozgis1s uyku hali bendeo şekilde bı sebepten uykudan uyanıyorum galiba yatma şekline kafayı takıyoruz daha erken ama piskolojik olarak öyle geliyor 😄😉
Esma-12 Ozgis1s bende 10+1 olacam birazdan:) benimde hem kusma hem bulantı var özellikle bulantı çok dünden beridir de baş dönmem var ikimiz aynıyız doğum olarak haberleşelim cinsiyetleri öğrenince:)
Ozgis1s Kubhar-21 valla ben yüzüstü bile yatıyorum yeterki uyuyayım diye ama yok 😂 bi üşüme geliyo bi terleme hormonlar nanay 😂