Sevgiongun Yagmurguzel01 Zaman hızlı geçiyor tadını çıkarın haftalarınızın amin inşallah sizinkide sağlıkla doğsun🤲🏻☺️
mombarbie_ Yeliz3503 2cm açıklıkla yola devam hala gelen giden yok düzensiz sancılar oluyor bir süre sonra her şey yine normale dönüyor
Yeliz3503 mombarbie_ hayırlısı olsun canım gerçekten son günler sıkıcı geçiyor. Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 💓
_Sevgi_ Meriioo bende 2 3 gündür çekiyorum valla bide bebek çok hareketli bı yandan agrım var bı yandan onun hareketlerı asırı canım yanıyor heralde bende acile gidicem
Meriioo _Sevgi_ ya bişey soracağım bide; benim bebiş sürekli sol tarafta, sanırım hamilelik boyunca sola yattım falan diye. Ona bağlı olarak sol tarafım (sırtıma yakın kısım) ağrıyor birkaç gündür. Sizde böyle sabit ağrı var mı
_Sevgi_ Meriioo var bende tek tarafa uyudugunda alısıyo bebek bıde heralde kese sol tarafta ı yuzden öyle olur bende sol tarafa yatamıyorum agrım oluyo sag tarafa yatıyorum
1sadeturkahvesii Elsa2019 henüz kontrole gitmedim en son 28. Haftamda gitmiştim günlük yumurta muz kaşar ceviz badem süt vs tüketmeye özen gösteriyorum bebeğe kilo aldıran şeyleri tüketebilirsiniz