nurcan355 bitanemiz24 valla bilmiyorum doktor oyle soyledi ama baska hastaneye gitmeyi dusunuyorum bilmiyorum calisirlarmi o gun calismazlar mi boyle soylendi
Yeliz3503 Yagmurguzel01 39 haftalık oldu tam bugün halen gelmeye niyeti yok kızımın artık geçmiyor günler.😓
Tugbasuu serifeaslan01 ben Edirne’de görev yapıyorum maalesef sadece burda bile hemşeri görmek mutlu ediyor 🥲
mombarbie_ Yeliz3503 2cm açıklıkla yola devam hala gelen giden yok düzensiz sancılar oluyor bir süre sonra her şey yine normale dönüyor
Elsa2019 1sadeturkahvesii benim de bugün 32 haftam doldu, bebeğinizin boyu ve kilosu kaç acaba? Benimki 1800 42 cm doktor iyi dedi ama 1800 bana az geldi, verdiği kağıtta 31 haftayla uyumlu diyor
1sadeturkahvesii Elsa2019 henüz kontrole gitmedim en son 28. Haftamda gitmiştim günlük yumurta muz kaşar ceviz badem süt vs tüketmeye özen gösteriyorum bebeğe kilo aldıran şeyleri tüketebilirsiniz
Kahverengi Yagmurguzel01 bide benim bu ikinci doğunca şikayetlerim geçecek ya ondanda sabırsızım şuan her yerim ağrıyor eğilip kalmak dert insan kısıtlanıyor
BerenEsra 4+1 diyerek en küçük müyüz acaba 🤭🥰 Bende sağlıkla keseyi görüp kalp atışı duyarım inşallah 🤲