Mlssilo- Cns62033 bence artık zaman da yerleri de daraldığı için hafif oluyor benimki Arada sert vuruyor ve benı bile sallıyor 😂
MelteM2cck Mlssilo- Korku sarıyor insani artik. Türlü türlü garip rüyalar. Akintilar. Yavaştan su gelmesi. Doğum sancıları. Kramplar. Hareket edememek. Astım hastasıyım nefes alamamak. Uyku problemleri. Vs vs
Mlssilo- MelteM2cck Allah yardımcımız oldun evet son aylar geçmekte bilmiyor sanki inş sağ salım alırız evlatlarımızı kucaklarımıza 🙏🤲🏻
Mlssilo- Cns62033 tüm gün ayakta olduğum için ben hissetmiyorum ama ne zaman uzanmasam başlıyor oda geceleri oluyor sizinki nasıl hareketi
MelteM2cck Mlssilo- burun tıkanıklığı da soyle muhakkak. Ben astım hastası olduğum için burun tıkanıklığı bana hiç iyi gelmiyor ben 2 tane burun fısfıs kullanıyorum
MorKelebek54 Mlssilo- cok sukur sikayetim yok ama sirt agrilarim maalesef artti yattigim uerde resmen sirtim agriyo 🤷🏻♀️
miranatlas Mlssilo- ahahaha yalnız değilsin 😂 normalde de sürekli ıslaklık hissediyoeum peçete ıslanmıyor ama 😂
Mlssilo- MelteM2cck aaa çok az kalmış bide biz az kaldı diye konuşuyoruz 😂hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah 🙏
MorKelebek54 Mlssilo- he valla ya olsun yapcak nisi yok bebisler saglikla gelsinler insallah 🤲🏻 sonucta bu agrilarda doguma kadar
Dhsuiskwk Aşiri derecede kalca agrisi yuruyemiyorum oturup kalkamiyorum yaşiyan varmi böle kusmam zaten 8 haftalikken basladi gunde 4 kere halen devam ediyor gecmedi 🤦♀️
Mlssilo- Dhsuiskwk ilk üç ayım bulantı şimdi son 3 ayım bulantı ve kusma diğer yaşadıklarımı saymıyorum bile 🥹ama doktora sole gıttıgınde bulantım ve kusman için ilaç yazsın
irem1916 Mlssilo- anneliği şimdi anlayacaksın 😀 yatakta rahat yatamama hatta hiçbir yerde rahat nefes alamama, mide yanması, ağır gelmeye başlayacak ben bu ayda ateş basmasından cam açık yatıyorum 😀
Mlssilo- irem1916 şikayetler bitmez kızlar anne olmak gerçekten çok zor şimdi annelerimizi gayet iyi anlamaya başladık galiba 🤲🏻🥹