Azra8Engin Mlssilo- bel ağrısı kasık sancısı uyuyamama yatarken sağdan sola veya soldan sağa dönememe mide yanması arada nefes darlığı ve çok güçlü tekmeler 😁 bugüne şükür
Bekledigimmucizemm Mlssilo- gece krampları nefes darlığı hareketler de güçlük sürekli acıkma ve heyecan dorukta bekleme hiçbiri şikayet değil çok şükür bugünlere Allahım isteyen herkese nasip etsin
Gul1616 Mlssilo- nefes darlığı, çabuk yorulma , yatakta sağa sola dönememe , uykusuzluk , arada mide yanması
Mlssilo- Azra8Engin bulantı kusma sağa sola donememe ve bel ağrısı aynı durum sağ Salim kucağımıza alalım da bugünlerde geçer 🙏🥹🥰
Mlssilo- Bekledigimmucizemm amin yarabbi isteyen herkese nasip olsun inşallah sanırım son 3 ay bizi bitirecek ama kavuşacağız az bi zaman sonra
Mlssilo- Cns62033 tüm gün ayakta olduğum için ben hissetmiyorum ama ne zaman uzanmasam başlıyor oda geceleri oluyor sizinki nasıl hareketi
MelteM2cck Mlssilo- bulantı kusma mide şikayetleri için bana doktorum panto diye bi ilaç yazdı. Çok iyi geldi bana. Tavsiye ederim
miranatlas Mlssilo- ahahaha yalnız değilsin 😂 normalde de sürekli ıslaklık hissediyoeum peçete ıslanmıyor ama 😂
Cns62033 27/4üm ben dün aşırı hareketliydi dısarıdan belli oluyordu hareketi bugün aşırı sakin sanki daha 17.hafta gibi hafif kuş gibi az az hareketleri titriyor sanki bugünlerde
Mlssilo- Cns62033 bence artık zaman da yerleri de daraldığı için hafif oluyor benimki Arada sert vuruyor ve benı bile sallıyor 😂
MelteM2cck Mlssilo- burun tıkanıklığı da soyle muhakkak. Ben astım hastası olduğum için burun tıkanıklığı bana hiç iyi gelmiyor ben 2 tane burun fısfıs kullanıyorum